Robert Hansen: Den er helt gal med Nynne

Nu er der dømt åben fight mellem det tidligere så hotte kærestepar, og det går ikke stille for sig.

Efter næsten en uges komplet stilhed fra Robert Hansens side tager han nu bladet fra munden på selv samme sociale medie, som ekskæresten Nynne i onsdags viste et billede af sit forslåede ansigt med ordene.

– Et parforhold skal være et safe space bestående af kærlighed, ærlighed, tilregnelighed og loyalitet. Ikke vold, trusler, nedgørelser, fortvivlelse og misbrug. Nogle af de ting jeg er blevet budt, vil jeg ikke engang byde min værste fjende. Det er der ingen mennesker som fortjener. Af samme årsag danner Robert og jeg ikke længere par.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

Robert har nu delt et screenshot af en besked, han har modtaget fra en Alexanndra, som indikerer, at Nynne udelukkende kommer ud med historien for at få flere følgere. Derudover påpeger hun, at det er underligt, at Nynne ville giftes med Robert få dage inden, hun offentliggjorde bruddet, når billedet af episoden stammer fra parrets ferie i Spanien og er taget en måned før nemlig d. 16. juli.

- Se det her opslag og forstå, at den er jo helt gal, skriver Robert på Instagram. Men ligesom Robert kommenterede Nynnes opdatering sidste onsdag med ordene "Elsker dig altid", har Nynne også et svar til Robert i en kommentar, det er dog ikke helt så kærligt.

LÆS OGSÅ: Nynne efter anklager om vold: Lad Robert være

- Skulle du ikke måske bare tage ansvar for, at du flere gange har tæsket mig i stedet for at have evigt ondt af dig selv. Du er ynkelig, skriver Nynne, hvortil Robert svarer:

- Det er dig, der er syg. Jeg har aldrig set et menneske tage så mange stoffer, som du gør, hvornår var det, du sagde, du skulle starte i behandling, og var det dig, der smadrede mit fjæs i Spanien, og derfor du blev anholdt og røg i fængsel. Hvorfor fortæller du ikke den historie.

Efterfølgende svarer Robert Hansen de andre, der kommenterer, at der kun er en, der har brug for hjælp, og det er ikke ham. Han opfordrer desuden folk til at stoppe med at skrive, når de ikke ved en skid - og i særdeleshed skrive om hans søn.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Nynne taler ud om fængsel og kokain

Robert Hansens nyvundne trang til at tale får dog også Nynne til at tage bladet fra munden. Således fortæller hun på Instagram, at episoden i Spanien var tredje gang, Robert overfaldt hende. Første gang var ifølge Nynne d. 16. november sidste år, hvor han overfaldt hende på sønnen Hermans værelse. Her måtte Nynne en tur på skadestuen, hvilket hun fremviser journalen fra.

Anden gang hun blev overfaldet var i marts, hvor Robert angiveligt tævede hende med en guitar, fordi hun påpegede, at han kom for sent hjem i forhold til deres aftale. Tredje gang var i Spanien, hvor Nynne ganske rigtigt gav igen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

- Jeg forsvarede mig selv - kan kun forstille mig, det er det, som han refererer til. Men igen - jeg synes, det er spøjst, at det ikke fremgår af nogle af vores billeder fra ferien, at han ikke har så meget som en hudafskrabning, fortæller Nynne til Realityportalen / HER&NU, og på sin Instagram forklarer hun videre:

- Vi bliver begge to anholdt i Spanien og sidder et døgn i fængsel. Robert slår mig flere gange i ansigtet, som det fremgår, og jeg har faktisk også bøjet et ribben, kan jeg fortælle jer. Men vi bliver begge to anholdt i Spanien, fordi jeg slår Robert igen, og det var rent selvforsvar, og det synes jeg, jeg er i min gode ret til i den her situation. Og jeg synes, det er til at brække sig over, at Robert begynder at påstå, det er noget, jeg finder på.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

En af de ting, Robert Hansen også beskylder Nynne for, er at tage stoffer, selvom hun selv har påpeget, at han har et misbrug. Reality-baben er dog ikke bleg for at indrømme, at der på dette punkt er lidt sandhed bag Roberts ord.

- Ja, jeg har taget kokain ved festlige lejligheder og er startet i behandling så sent som i dag, men derfor retfærdiggør det vel ikke, at han tæsker mig. At jeg har haft et problem med kokain ved festlige lejligheder har ikke haft noget med de her episoder at gøre, så jeg kan ikke se, hvorfor det er relevant. Det er vel bare et desperat forsøg på et modangreb, mener Nynne.

Nynne forklarer interview omkring frieri

I sidste weekend mødte Realityportalen Nynne ved festen 'Vi elsker 90'erne' i Rødovre, hvor hun var helt i hopla og forsikrede os om, at alt var fryd og gammen mellem hende og Robert. Hun var dog irriteret over, at han endnu ikke havde friet til hende. Det interview har mange set og stillet spørgsmål ved, for hvis hun ville giftes med ham, efter han havde slået hende, kunne det vel ikke være så slemt?

- Jeg ville opretholde en facade, til jeg selv var klar. Når du lever i den slags, så bliver du rigtig god til at lade som at alting er godt. Det er ren overlevelse, forklarer Nynne og fortæller også, at det netop var en af grundene til, at det var vigtigt for hende at gå ud med historien offentligt, hvilket hun også har modtaget kritik for.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’

- Jeg offentliggjorde den post forleden dag for at sige de her ting for min egen skyld - for at sikre mig, at jeg ikke gik tilbage til ham igen. Så det her handlede om, at nu var det ude, og så var der ingen vej tilbage, fastslår hun.

Se hele interviewet med Nynne omkring frieriet herunder: