Robert Hansen afviser vold: Jeg har aldrig slået hende!

Ifølge Robert Hansen og kæresten er rygterne slet ikke sande.

Da det i går kom frem, at politiet var mødt talstærkt op på Robert Hansens adresse, hvorefter skuespilleren var blevet kørt væk i en patruljevogn, begyndte rygterne hurtigt at florere på diverse sociale medier og især på sladdersider som Reddit.

LÆS OGSÅ: Endegyldigt farvel: Nu går Lasse Rimmer i terapi

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Roberts eks Nynne fortæller, hun håber på, han frier til hende kort inden deres brud.

Ifølge rygterne skyldtes politiets afhentning af Robert Hansen, at han skulle have slået sin kæreste Julie Starris, men det afviser skuespilleren meget kraftigt overfor SE & HØR.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører: Jagter ny partner

- Jeg er så træt af, hvad folk skriver på Reddit. Det passer ikke. Julie og jeg er glade og har det vidunderligt sammen, siger til ugebladet og giver telefonen videre til sin kæreste, som bekræfter hans udtalelse:

LÆS OGSÅ: Efter 14 års kamp: Remees drøm er gået i opfyldelse

- Det passer ikke (rygterne, red.). Robert har aldrig været voldelig mod mig. Han er en vidunderlig mand, fastslår hun.

Overfor B.T. fortalte hun også allerede i går, at alting var godt mellem hende og Robert, og hun understregede, at han aldrig har gjort hende noget.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde stavnsbundet til Langeland: De griner af os

Robert og Julie fandt sammen i december måned sidste. Det skete kort efter et afvænningsforløb, som Robert havde været igennem for et forlist forhold til realitystjernen Nynne Larsen, hvor beskyldninger fløj om misbrug og vold fra begge parter.