Rikke Chili (Foto: TV3)
Rikke Chili (Foto: TV3)

Rikke om 'Paradise'-exit: Jeg var ikke ked af at ryge ud

Steven skulle vælge mellem Shila og Rikke - og det betød, at den nye pige måtte forlade 'Paradise Hotel'.

Mandag tjekkede Rikke ind på 'Paradise Hotel', men den smukke, universitetsstuderende pige passede ikke ind blandt de andre deltagere.

- Der er sikkert flere ting, som spillede ind. Men pigerne havde jo dømt mig på forhånd, for de ville ikke have en ny pige ind, og det kan jeg sagtens forstå. Og så var jeg nok bare anderledes, og det gjorde det svært for både dem og mig, forklarer Rikke til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Steven: Stolle stod for stærkt

Det var hårdt

Den første aften på hotellet lagde Rikke ud med et skænderi mellem hende og Kasper. - og stadig den dag i dag ved hun ikke, hvorfor de kom op at toppes.

- Jeg aner det ikke, og Kasper kan ikke huske det. Han syntes, jeg var arrogant, men jeg er sikker på, at der var mere end det. Det hele eskalerede, da jeg sagde noget om at være intelligent.

Om skænderiet skyldtes det ene eller det andet ændrede ikke på, at Rikke havde svært ved at finde sig til rette på 'Paradise Hotel'.

- Jeg kom godt ud af det med Sandra, Nathja og Steven. Men det var hårdt at være der - så jeg var ikke ked af at ryge ud, siger hun.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Ny storbarmet pige tjekker ind

Steven: Jeg kan bruge Shilas følelser

I sidste ende var det Steven, der skulle afgøre, om det var Rikke eller Shila, der skulle sendes hjem fra 'Paradise Hotel'. Valget faldt på Rikke, selvom det længe havde set ud, som om Shila skulle forlade hotellet.

- Jeg var ikke så populær på hotellet, og derfor tænkte jeg, at det ville være klogest at vælge Shila, for jeg vidste, at hun ikke ville gå imod mig. Rikke var ny og kunne måske påvirkes til at smide mig ud, fortæller Steven til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Så det var af rent taktiske årsager, at jeg valgte Shila fremfor Rikke. Det var min hidtil sværeste beslutning, for jeg ønskede, at Rikke skulle blive på hotellet. Men Shila har nogle følelser, som jeg vil kunne køre på og bruge videre i spillet - og jeg er jo taget til Mexico for at spille et spil og nå så langt som muligt.

LÆS OGSÅ: Alexander: Det er som at dø

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.