Rikke Gøransson taler ud om hårdt brud

Rikke Gøransson taler ud om en hård tid i sit liv.

I podcasten '112 for knuste hjerter' er ugens gæst den tidligere vært på 'Paradise Hotel' Rikke Gøransson, og her fortæller hun om et tidligere brud, som satte dybe spor i hende.

LÆS OGSÅ: Risgaard i kæmpe nederlag til Buch

I alt har Rikke haft otte kærester, været forelsket otte gange og har fået knust sit hjertet to gange, fortæller hun i podcasten, hvor hun også åbner op omkring sit nuværende forhold til DJ'en Denis Horvat.

Omdrejningspunktet i podcasten bliver dog et breakup ved en fyr, hun ikke omtaler ved navn, men som hun dannede par med for mere end ti år siden. Ifølge Rikke var bruddet ikke nogens skyld, men det ramte hende utrolig hårdt alligevel.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Kæmpe drama blandt ‘Paradise’-deltagerne

- Breakuppet var noget, der var nødt til at ske, fordi jeg til sidst ikke kunne trække vejret i det. Nu er jeg blevet uddannet psykoterapeut, og det betyder, jeg har brugt to år på at lære mig selv at kende. Men på tidspunktet, hvor jeg mødte ham, der tror jeg ikke helt, jeg vidste, hvad jeg kunne komme med i et forhold, og hvad jeg havde brug for i et forhold, fortæller Rikke og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Bolette og Jaffer deler stor nyhed

- Mit fokus lå slet ikke på mig selv, det var hele tiden på ham. Jeg var 24, da jeg mødte ham, og jeg var vært på 'Paradise Hotel', og der var en enorm opmærksomhed, uanset hvor jeg gik hen, og det kunne godt være en smule utrygt. Så jeg søgte nok noget tryghed hos ham, fordi der fandt jeg ro, og han havde nogle gode værdier, og sammen med ham følte jeg mig beskyttet, og jeg kunne være mig selv, og han synes ikke, det var fantastisk med diskoteker og VIPs og makeup og paparazzi og rød løber. Tværtimod skulle vi bare ud i naturen og på camping og dyrke noget sport og drikke noget sort kaffe. Det var noget helt andet, og det føltes rigtig rart og trygt.

Når det ikke fungerede, så skyldtes det dog, at hun på intet tidspunkt i løbet af det halvandet år, som forholdet varede, vidste, hvor hun havde ham eller sig selv for den sags skyld. Hun higede efter hans kærlighed, men det var ikke godt for hende.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne skal være far

- Jeg mistede mig selv i det her forhold. Nu kan jeg sidde og blive helt flov over, at jeg har været så illoyal overfor mig selv, fortæller Rikke.

Man kan høre mere om forholdet og dets afslutning i podcasten. Det endte med at tage 'Paradise Hotel'-værten flere år at komme over han, og det var ekstra hårdt, fordi de arbejdede sammen.