Rikke Gøransson: Sådan kom jeg med i 'Robinson'

Den nuværende 'Paradise Hotel'-vært har deltaget i både 'Paradise' og 'Robinson Ekspeditionen', og sidstnævnte var der en særlig grund til, at hun kom med i.

De fleste forbinder nok Rikke Gøransson med 'Paradise Hotel', hvor hun har været vært siden fjerde sæson i 2008.

Men faktisk har hun også selv deltaget i programmet sæsonen forinden - hvilket dog blev en kort fornøjelse med blot tre dage på det mexicanske luksushotel.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk: Programmet har ændret mig

Selvom Rikke dengang ærgrede sig over det korte visit i 'Paradise Hotel', så er hun i dag glad for, at hun fulgte sin eventyrlyst og takkede ja. For det betød nemlig, at hun samme år også blev tilbudt at deltage i 'Robinson Ekspeditionen'.

- Jeg havde haft en lidt blandet fornøjelse med at være med i 'Paradise', fordi det var en skuffende oplevelse til at starte med. Så jeg var lidt skeptisk over at skulle lave mere tv, men jeg var jo vokset op med 'Robinson', så jeg synes jo, det var fantastisk at få muligheden for at prøve det af på egen krop, forklarer hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører ny fyr

Med som påhæng

Rikke endte altså med at takke ja til 'Robinson Ekspeditionen', der blev sendt i 2007. Det år var konceptet, at de to dystende hold skulle bestå af henholdsvis tidligere 'Paradise Hotel'-deltagere og tidligere 'Robinson'-deltagere, og her var der en særlig grund til, at Rikke trods sit korte ophold i 'Paradise Hotel' kom med.

- De ville sammensætte et 'Paradise'-hold, og så tror jeg, at de så, at det var meget sjovt, at Fatih, som jeg dengang var kærester med, han var jo en af de store spillere, så jeg tror egentligt bare, at jeg var med, fordi jeg var hans kæreste, griner Rikke.

Herunder kan du se de to daværende paradisoer Fatih Sahin og Rikke Gøransson

Sæson 3: Flirten med Fatih kostede Rikke sin deltagelse i 'Paradise Hotel', fordi den var startet hjemme i Danmark (Foto: TV3)
Sæson 3: Flirten med Fatih kostede Rikke sin deltagelse i 'Paradise Hotel', fordi den var startet hjemme i Danmark (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Jonass og Asta tager forholdet videre

Dog endte det som bekendt med, at 'Mr. Paradise'-vinderen Fatih Sahin røg ud som den allerførste i 'Robinson Ekspeditionen 2007', da han på 'Paradise'-holdet blev stemt ud af modstanderholdet bestående af 'Robinson'-veteraner.

Rikke Gøransson derimod endte med at gå hele vejen og blev den ellevte vinder af programmet, og Rikke betegner det stadig som en af sit livs største bedrifter.

LÆS OGSÅ: Fra fake til naturlig: Nu sætter Türker ord på sin kærestes udseende

Glemt som vinder

Dog bliver Rikke oftere kædet sammen med værtsrollen i 'Paradise Hotel' end sejren i 'Robinson'.

- Jeg synes, det er fedt, hvis man ikke har vidst det og har set 'Paradise' i helt vildt mange år og så finde ud af, at jeg kan andet end at stå i gallakjoler. Den er da super fed at kunne smide på bordet, hvis man sidder i et nyt selskab, griner hun.

Herunder kan du se Rikke i havet på Malaysia til 'Robinson Ekspeditionen' i 2007

'Robinson'-vinder år 2007: Rikke Gøransson – som efterfølgende blev vært for ‘Paradise Hotel’ (Foto: TV3)
'Robinson'-vinder år 2007: Rikke Gøransson – som efterfølgende blev vært for ‘Paradise Hotel’ (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Julia Sofia giver status på babyplaner med Frederik

Med i 'Robinson' igen?

Rikke kommer dog ikke til at deltage i 'Robinson' igen - med mindre hun selv måtte sammensætte sit eget hold af venner og familie at dele oplevelsen med.

- Det er sgu lidt dumt at tage afsted, når man har vundet det, det er jo nærmest umuligt at gøre det bedre, slutter hun med et grin.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen

LÆS OGSÅ: Kamerahold til Amalies fødsel: Ikke et valg jeg selv har taget