Foto: Bjørn Hvidsteen
Foto: Bjørn Hvidsteen

Rikke Gøransson: Sådan har 'Paradise Hotel' udviklet sig

Ifølge den rutinerede 'Paradise'vært, er der sket meget i 'Paradise Hotel', siden programmet gik i luften tilbage i 2005.

Selvom hun blot er 27 år gammel, så er hun en af de mest erfarne værter hos TV3. Siden hun var blot 20 år gammel, har hun stået i spidsen for 'Paradise Hotel'.

- Jeg var en ung pige, som lige var gået ud af gymnasiet, og derfor meldte jeg mig til 'Paradise Hotel'. Selvom der var kamera på, så var det i mine øjne det samme som en jordomrejse, det var et eventyr, fortæller Rikke til Realityportalen.dk.

Rikke blev dog smidt ud af hotellet, da hun allerdede hjemmefra var blevet kærester med en af de andre deltagere, hvilket var et brud på reglerne. Men TV3 var ikke færdige med den smukke unge kvinde, som allerede sæsonen efter overtog værtsrollen fra Ibi Støvring.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson forfølger drømmene i L.A.

Grænserne har rykket sig

I øjeblikket ruller tiende sæson af 'Paradise Hotel' over skærmen, og det er den ottende sæson som Rikke er vært for, hvis man tæller 'Paradise Reunion' med, og udviklingen af programmet er enorm, hvis man spørger Rikke.

-'Paradise' var meget stille og roligt i de første sæsonner, men med tiden har grænserne rykket sig. Både i forhold til hvad produktionen mener, at vi kan udsætte deltagerne for, men også deltagernes egne grænser i forhold til blandt andet sex, og hvad de vil gøre for at vinde, siger hun.

LÆS OGSÅ: Kom tæt på Rikke Gøransson: Her er mine ‘Paradise’-krav

'Deltagerne er vokset op med 'Paradise'

Rikke har da også sit eget bud på, hvorfor grænserne har rykket sig hos deltagerne.

-Folk er vokset op med 'Paradise', og nu får de selv chancen for at deltage. Så det er hardcore spillere, der tjekker ind på hotellet, og de ved udemærket godt, hvad spillet handler om, siger Rikke og uddyber:

- Det giver virkelig også nogle udfordringer for redaktionen bag 'Paradise Hotel', da deltagerne husker, hvad der er sket i tidligere sæsoner, og derfor gætter på de forskellige twist, så vi skal virkelig tænke ud af boksen.

Rikke synes også, at årsagen til, at folk melder sig til programmet, har ændret sig markant.

- De første sæsoner af 'Paradise Hotel' tilmeldte folk sig for at få en oplevelse, og være med et i eventyr. Men nu kan folk virkelig blive berømte på at medvirke, afslutter hun.

SE OGSÅ: VIDEO: Bag om ‘Paradise Hotel’ i Mexico

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.