Rikke Gøransson i Nepal: Børnene skal have deres tøj

Den garvede vært befinder sig lige nu i Nepal og det er der en sød årsag til.

Hun skulle have været af sted i 2020, men Corona-pandemien satte en stopper for turen. Nu er hun dog endelig fremme i Nepal for at uddele tøj og legetøj til et børnehjem i Kathmandu.

- Hvis man starter noget, skal man også færdiggøre det, skriver Rikke Gøransson i sit opslag, som du kan se i bunden af artiklen.

LÆS OGSÅ: Linse tilbage på skærmen: Her er premieredatoen

Hun har dokumenteret rejsen gennem stories på Instagram helt fra forberedelsen i Københavns Lufthavn til gågaderne i Nepal.

- Børnene skal have deres tøj, kan man høre Rikke sige i en story, imens hun kæmper med at lyne en stor campingtaske, der ikke vil lukke i lufthavnen.

LÆS OGSÅ: Paradise-deltagere deler tragisk oplevelse

Det er i samarbejde med nonprofit organisationen 'Legeheltene', at Rikke og flere andre har taget turen til Nepals hovedstad.

Til kamp mod diabetes

Vi kender hende mest fra sin rolle som vært i det gamle 'Paradise Hotel' eller som vinder af 'Robinson' 2007, men det er ikke uvant for Rikke Gøransson at tale den gode sag. Hun har for nylig forsøgt at skabe fokus om mental sundhed, og på søndag kan du opleve hende som vært på indsamlingsshowet 'Beat Diabetes'.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører nye tv-planer: Glæd jer!