Rikke Gøransson afslører nye tv-planer: Glæd jer!

Rikke Gøransson rejser rundt i verden og ser tilbage på tiden som 'Paradise'-deltager og vært i ny dokumentar.

Hun er netop aktuel som den danske vært for indsamlingsshowet 'Beat Diabetes', der løb af stablen i går den 3. november, men som sendes i næste uge. Men Rikke Gøransson fortæller selv, at hun snart kan opleves i et nyt program.

Artiklen fortsætter under traileren til 'Paradise' sæson 2.

LÆS OGSÅ: Sonny om nyt projekt: Det kommer fra hjertet

Det fortæller hun i et interview med HER&NU, hvor snakken falder på mental sundhed, som Rikke ønsker at skabe opmærksomhed omkring.

- Jeg tror, vi alle sammen har noget, der berører vores liv. Jeg er uddannet psykoterapeut, men i stedet for at sætte mig i et rum med en klient, så har jeg valgt at skabe mig en masse viden og fokusere på de ting, som unge mennesker har brug for, at der bliver talt om, fortæller Rikke.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var Paradise-premieren

Og det er i forbindelse med spørgsmålet om, hvad Rikke mener, at man som ungt menneske kan gøre, hvis man går med noget alene, at planerne om et nyt tv-program bliver afsløret.

- Der er en masse sociologi i det, og de sociale medier har en stor indvirkning, og jeg er i gang med at lave et dokumentarprogram om det, som kommer til januar, så jeg vil sige til de unge mennesker, at de skulle til at se det program, fordi der undersøger vi lidt de dynamikker, der er, og hvor ansvaret ligger. Vi understreger, at der er et problem, og at det skal tages alvorligt, forklarer Rikke.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup er blevet vært på kendt realityprogram

Hvis man har holdt øje med Rikkes instagram, så har man kunnet se, at hun i de sidste måneder har delt billeder fra både Sydkorea samt af, at hun sidder og kigger på billeder fra sin karriere i 'Paradise Hotel' som både deltager og vært, hvilket hun bekræfter er til den samme dokumentar.

Tampen brænder

Da HER&NU spørger ind til, om dokumentaren handler om, at hun rejser rundt i verden og undersøger skønhedsidealer, er svaret med et grin:

- Altså, jeg kan ikke sige andet, end tampen brænder, men i skal glæde jer, slår Rikke fast.

Programmet får præmiere en gang til januar, men inden da kan Rikke Gøransson først opleves som vært for indsamlingsprogrammet 'Beat Diabetes' den 13. november på Viaplay eller TV3.

LÆS OGSÅ: UHH: Rikke Gøransson bliver igen vært