Realitystjernes søn anholdt for mordforsøg

Realitystjernens søn er havnet midt i en mordsag, hvor en række vidner peger på ham som morderen.

Den tidligere 'Real Housewives of Orange County'-deltager Lauri Peterson modtog den 20. juni en ubehagelig nyhed, da hun fik at vide, at hendes søn, 27-årige Josh Waring, var blevet arresteret for biltyveri og mordforsøg, det skriver Hollywoodlife. Politiet i Costa Messa, Californien, modtog den 20. juni en melding om, at en mand var blevet skudt i den nedre del af kroppen.

Flere vidner, som var hjemme på dagen, har peget på Josh Waring som manden, der trykkede på aftrækkeren. Efterfølgende flygtede Josh fra gerningsstedet i en firehjulstrækker med politiet i hælene, hvilket resulterede i et trafikulykke. Josh prøvede at gemme sig i en butik efter ulykken, men politiet fandt ham efter kort tid. Han er lige nu mistænkt for mordforsøg, skriver Hollywood Life.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René er blevet dømt skyldige i vold

GALLERI: ‘Teen Mom’-pornostjerne køber kæmpehus

Har været i problemer før

Det er ikke første sammenstød, Lauri Petersons søn har haft med ordensmagten, da han tidligere har siddet bag tremmer for besiddelse af heroin tilbage i 2008. Episoden fik Laura Peterson til at forlade 'Real Housewives of Orange County' midt i fjerde sæson, da hun gerne ville hjælpe sin søn.

- Jeg havde brug for at trække mig tilbage og koncentrere mig om mine følelser og helbred. Derudover skulle jeg også håndtere det efterspil, der var, efter Josh var blevet anholdt, fortalte Lauri Peterson Orange County Register.

Og det har været hårde tider for Josh Waring. Så hårde, at Lauri Peterson senere har adopteret Joshs datter, da han har haft svært ved at holde sig ude af problemer.

- Som de fleste ved, har min søn haft en masse problemer. Og ham og konen har også haft en række problemer. Han har det virkelig svært, faktisk har de begge det svært, så mig og min mand har bestemt os for at hjælp dem, derfor har vi adopteret Kennedy, fortæller reality-stjernen til Orange County Register.

LÆS OGSÅ: Scott Disick: Jeg ville begå selvmord uden mine børn

LÆS OGSÅ: Scott Disick: Jeg har haft sex med to af Kourtneys søstre

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.