Realitystjernes mor død af hjertestop: Jeg fandt hende livløs

Som 16-årig mistede realitystjernen sin far, og mindre end et år efter døde hendes mor af et hjertestop.

Da Pia som 17-årig mistede sin mor, blev hun forældreløs, og hele hendes verden brød sammen.

- Jeg mistede min mor i 2014, 11 måneder efter, at jeg mistede min far. Min mor døde af hjertestop. Der var ikke som sådan en grund til, at hun døde. Det kom lidt som et chok for alle, forklarer Pia.

Det var en helt almindelig hverdag, og alt var som det plejede at være. Pia stod op og gjorde sig klar til skole. På køkkenbordet havde Pias mor efterladt en lille seddel, hvor der stod, om Pia ville vække hende, inden hun gik hjemmefra.

- Jeg gik ind og prøvede at kalde på hende. Ingen reaktion. Jeg kaldte igen. Ingen reaktion, forklarer Pia.

LÆS OGSÅ: Forlod 'Singletown': Sådan går det i dag

Hendes mor havde efter farens død fundet kærligheden igen, og hendes nye fyr opdagede hurtigt, at den var helt gal.

- Han så, at min mor lå helt livløs, og han gik i chok. Jeg havde lige haft førstehjælps kursus, så jeg vidste præcis, hvad jeg skulle gøre. Jeg ringede 112 og påbegyndte hjertemassage, forklarer Pia.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Derfor gik det galt med Gunnvør

Der gik 15 minutter, hvor Pia kæmpede for sin mors liv.

- Så kom ambulanceredderne og trak mig til side, og lidt efter kom de ud tog mig på skulderen og fortalte at min mor var afgået ved døden, fortæller Pia.

Den besked vendte op og ned på Pias liv, og sorgen har siden været svær at håndtere. Heldigvis har Pia fået hjælp gennem en sorgruppe og af sin kæreste Sophia.

- Jeg var sikker på, at jeg aldrig ville få fyldt det store tomrum ud. Men så mødte jeg Sophia for omkring 3 år siden. Og jeg lover jer for, jeg har aldrig fået så meget støtte, kærlighed og tryghed før. Sophia har en helt speciel plads i mit hjerte. Hun er den eneste person jeg nogensinde har elsket på samme niveau, som man elsker en forælder, forklarer Pia.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen melder ud om barn nummer otte

I dag har Pia fået bearbejdet sin sorg, og hun har intet imod at dele ud af sin fortid.

- Jeg vil gerne dele ud af mine 'erfaringer', så andre, der står i samme situation, har en at spejle sig i, forklarer Pia.

LÆS OGSÅ: Kia udskrevet: Derfor har jeg ikke set min søn i et halvt år