Realitystjerne viste bryster - nu undersøger FBI sagen

Det er ikke første gang, at verden har set hendes bryster, men det er formentligt første gang, at det kan ende med en FBI-sag.

Det er ikke et sjældent syn, at en af de mange realitystjerner verden over viser bryster, men det er alligevel de færreste gange, at FBI bliver involveret i sagen. Men det er ikke desto mindre det, der er sket for 'Real Housewives of Orange County'-stjernen Vicki Gunvalson. Det skriver TMZ.

Hun var sammen med en række andre deltagere samlet til en frokost i Dublin i Irland. Her trak hun op i trøjen, da meddeltageren Heather Dubrow snakkede med sin mand, 'Botched'-plastikkirurgen Terry Dubrow, over FaceTime. Gunvalson mente nemlig, at hendes bryster var ulige - og det ville hun lige have en læge til at vurdere.

Det fik en af de andre gæster ved frokosten - ifølge TMZ fortæller kilder hos produktionen, at det var deltageren Tamra Judge - til at tage et billede af det, som hun sendte rundt til de andre deltagere og produktionsfolk med en række grove kommentarer.

LÆS OGSÅ: Sofia Silje malker sine bryster: Det gør mig liderlig

Anmeldt til FBI

Billedet spredte sig siden på de sociale medier, og nu er sagen endt på skrivebordet hos FBI, der er i gang med at undersøge sagen, men endnu ikke har åbnet en officiel efterforskning.

TMZ er kommet i besiddelse af dokumenter, der viser, at en kvinde ved navn Rosalie har meldt Tamra Judge til FBI. Årsagen er, at 'RHOC'-stjernen ifølge hende har sendt billedet til en blot 15-årige pige og bedt hende om at dele det med resten af verden.

- Tamra Judge sendte et nøgenbillede af en bekendt (taget til en mindre sammenkomst) til en FEMTENÅRIG pige og bad hende om at distribuere det online i et forsøg på at ydmyge og chikanere Vicki Gunvalson, slår der blandt andet i anmeldelsen, hvor Rosalie også hævder at have beviser.

Tamra Judge har ikke lyst til at kommentere sagen til TMZ, men kilder tæt på realitystjernen hævder, at hun intet havde at gøre med, at billedet blev lækket. Men det er altså noget, som FBI nu er i gang med at undersøge.

LÆS OGSÅ: Nøgne kendisser får hjælp af FBI

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.