Malou og Tina (Foto: Janus Nielsen)
Malou og Tina (Foto: Janus Nielsen)

Realitystjerne undskylder voldsom opførsel til Reality Awards

I dagene efter Reality Awards blev Tina Vilbrand ramt af slemme, moralske tømmermænd.

Da der i fredags blev afholdt Reality Awards i Docken i København, opstod et pludseligt men voldsomt drama midt på den røde løber. Spliden opstod mellem  'Besat af Bad Boys'-deltageren Mariyah Samia og den tidligere 'Robinson Ekspeditionen'-deltager Tina Vilbrand, der valgte at skubbe til Mariyah midt i et interview.

I dagene efter er 'Robinson'-stjernen blevet ramt af moralske tømmermænd.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund

- Der er en del, der har skrevet til mig, efter de har set showet, for at spørge om jeg er okay, og hvad der egentlig skete. Først tænkte jeg: "Slap dog af". Men efter at have ser det, så blev jeg sgu lidt flov over mig selv. Det er lang tid siden, jeg har reageret på den måde. Jeg troede slet ikke, jeg havde det i mig mere , siger Tina Vilbrand til Realityportalen.

- Men jeg kan konstatere, at den sgu stak lidt af for mig. Lidt for meget alkohol kombineret med en provokerende Mariyah. Det satte det hele igang, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe søger ind for tredje gang

Derfor har Tina valgt på Facebook at undskylde for sin opførsel.

- Det er onsdag, og jeg gemmer mig stadig lidt væk efter min opførelse til Reality Award i fredags. Det ligner slet ikke mig at være aggressiv og skabe ballade. Så her får i en undskyldning, skriver hun på sin profil.

LÆS OGSÅ: Sådan endte Lebbe Lone i ‘Familien fra Bryggen’

Derfor skubbede Tina

Der har i noget tid været optakt til et opgør mellem Tina og Mariyah.

- Hun har stukket til mig, lige siden vi blev inviteret af tattoo-Liz til DM i armwrestling. I fredags provokerede hun mig helt vildt, og da jeg så hende stå og spille smart på røde løber, kunne jeg sgu ikke lade være, siger Tina, der ikke har talt med Mariyah siden fredag til Reality Awards.

LÆS OGSÅ: Kæmpe drama mellem paradisoer: Mobning og storhedsvanvid

Den tidligere 'Robinson'-deltager ser ellers ikke sig selv som en person, der på den måde skaber dårlig stemning til en fest.

-Jeg vil normalt bare kysse, kramme og have en fed fest. jeg er kendt for at være en kammerat og en, som skaber god stemning, siger hun.

Tina håber på, at Mariyah stadig er frisk på DM i armwrestling, som bliver afholdt den 1. februar, og som bare skal være for sjov.