Realitystjerne efter chikane: Tag noget ansvar

Den tidligere 'Forsidefruer'-babe efterlyser mere handling.

Sarah Louise Christiansen er træt af online chikane.

Den 39-årige Instagrammer, tidligere realitydeltager og model efterlyser mere handling fra både regeringen og hele Danmark, da hun mener, den digitale adfærd har taget overhånd.

LÆS OGSÅ: Ærlige Jackie Navarro: Sådan er mit forhold til Sarah Louise i dag

Denne gang kommer det til udtryk i en kommentar fra en af hendes følgere, der, i en privat besked, skriver, at Sarah trænger til at få barberet ben. Sarahs modsvar er, at 'næ, jeg er glad for mine lyse hår', men episoden har alligevel fået hende til at råbe op.

- Man kan jo lige overveje, om man ville sige sådan noget til en fremmed i virkeligheden, skriver Sarah og fortsætter:

- Hvis svaret er nej, så skal man heller ikke skrive det. Dét er et godt råd, som mange på sociale medier burde praktisere oftere!

LÆS OGSÅ: CHOK! Denne pige siger nej til date med Casper i 'Bachelor'

Ikke første gang

Sarah Louise påpeger, at det ikke er første gang, hun modtager kritik eller hånlige kommentarer. Og selvom det denne gang var relativt harmløst, handler det mere om det store billede, mener hun:

- Jeg ved godt, at kritik om hår på benene er ligegyldigt. Men uanset om det er småt eller 'du og dit barn burde voldtages', så kaldes der på behov for ændring!

- Kan vi få nogle kampagner, firmaer og regeringen til at belyse mobning, online adfærd og chikane? Det går ikke hurtigt nok, skriver Sarah og tilføjer, at der mangler en kobling mellem handling og konsekvens:

- Forældre: Tag ansvar! Og til de vokse, der praktiserer den her kedelige lavintelligente adfærd: Vær nu bare bedre, det er gratis at være et ordentligt menneske.

LÆS OGSÅ: Iværksætter Sarah Louise afslører ny, stor satsning

Sarah Louise har tre børn, og det er også dem, hun tænker på i sin efterlysning af mere handling:

- Jeg har ikke lyst til at mine børn skal vokse op i en verden med så stort et værdimæssigt skred.

LÆS OGSÅ: WOW: Vildt reality-opgør

LÆS OGSÅ: AV AV AV: 'Paradise'-hunk i stor ulykke