Realitystjerne åbner op om forhold til Burhan G

Influenceren har kendt Burhan G, siden de begge var helt unge, og derfor er forholdet i dag noget helt specielt.

Sidste år kunne man lære influenceren Emili Sindlev at kende, da hun deltog i 'Vild med dans' og dansede med Mads Vad. I år kan man så i et endnu et realityprogram lære den 25-årige stylist og nu også hendes kæreste endnu bedre at kende.

Parret åbner nemlig helt op for deres liv som et af Danmarks mest kendte modepar i serien 'Emili & Mads Emil'.

LÆS OGSÅ: Cengiz måtte på politistationen inden ‘Fangerne på fortet’

Artiklen fortsættes under videoen med Lise Rønne og Silas Holst, der fortæller om at træne sammen til 'Vild med dans'...

Her fortæller 37-årige Mads Emil, at han har et rigtig tæt forhold til Burhan G, som han har kendt, siden de begge var helt unge. Derfor er de lidt som brødre i dag.

- Burhan er en rigtig, rigtig god ven, som jeg har kendt, siden vi var en 17-18 år gamle, og vi har altid fulgt hinanden gennem livet. Nogle gange mindre og nogle gange mere end andre, siger han i afsnittet, hvor de to barndomsvenner er på tur sammen til Dyrehaven.

LÆS OGSÅ: Michelle Kristensens kæreste jubler: Endelig hjemme

- Vi kender faktisk hinanden fra kulturen, vil jeg sige. Vi har begge to den her kæmpe passion for hiphop og R&B-musik og har kendt hinanden, fordi vi trådte vores ungdomsben på de samme ungdomsklubber og natklubber og så videre. Og dengang var den scene, som vi dyrker, meget lille. Så hvis du var hardcore hiphop- og R&B-fan, så kendte man hinanden, fortæller han.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på dicovery+.