Realitypar forsvarer Christel: Det er voksenmobning

Ifølge realityparret er folk alt for hårde ved Christel efter afsløringen om utroskab.

Siden Line Maria afslørede på Instagram, at forholdet til ekskæresten Nicklaes brast, fordi han havde været utro med realitykollegaen Christel Trubka, har reaktionerne være hårde på de sociale medier.

Særligt Christel må for tiden lægge øre til mange hadefulde beskeder fra følgere.

LÆS OGSÅ: Derfor afslørede Line Maria utroskab

Men det er langt over stregen, mener et andet realitypar, Mads Emil Andersen og Emilie Hoffmann, der er tætte venner med Nicklaes, og derfor også havde et par kommentarer om hele situationen, da Realityportalen mødte ham og Emilie på den pink løber til 'Paradise'-finalefesten torsdag.

- Vi synes ikke, den handling, der er begået af Nicklaes og Christel er okay. Og vi synes også, det er synd for Line Maria, indleder Mads og fortsætter ivrigt:

- Men at Christel bliver hængt ud på nettet og modtager hadbeskeder. Det er helt ude af proportioner.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Olivia græd efter troskabstesten

Og Emilie følger trop med budskabet.

- Det er decideret voksenmobning. Det synes jeg, er ulækkert og klamt, og det skal stoppe nu.

Ifølge Mads og Emilie har Christels mor også modtaget hadbeskeder efter afsløringen om utroskab. Men også Emilie oplever, hvor grove folk er mod Christel. Emilie modtager nemlig også mange beskeder fra følgere, der vil give deres mening om Christel tilkende.

SE BILLEDERNE: Så vild var 'Paradise'-festen

- Jeg bliver decideret bombarderet med beskeder. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan voksne mennesker kan te sig på den måde, siger hun.

Parret mener, at alle skal huske på, at historien kun er fortalt fra Line Marias side. Christel har nemlig ikke udtalt sig om episoden.

- Der er ikke begået en kriminalitet. Der er begået noget, som er moralsk forkert. Men vi er alle sammen mennesker. Vi begår fejl, afslutter reality-parret. 

LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Derfor troede alle, jeg vandt ‘Paradise’

Du kan se hele interviewet med Emilie og Mads fra 'Paradise'-finalefesten øverst i artiklen. 

‘Paradise’-finalefesten er blevet til i samarbejde med REKOM Group, Spritfabrikken, FashionByStrand, Temashop, MySelfie, Royal Unibrew og Pure Shots.