Realitypar deler glædelig nyhed: Det var ikke planlagt

Emilie og Mads er nu kommet endnu tættere på hinanden.

Emilie Hoffmann og Mads Emil Andersen var allerede faldet for hinanden før, at de begge deltog i 'Ex on the Beach' 6. Men realityprogrammet fik kærligheden til at blomstre på ny, og da de rejste hjem fra Gran Canaria, hvor optagelserne fandt sted, var det som kærester.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Emilie og Mads fortæller om deres fremtidsplaner... 

I lang tid har de kørt et langdistanceforhold, da Emilie bor på Fyn, mens Mads bor i Hedehusene. Men nu er 'Ex on the Beach'-baben altså mere eller mindre flyttet ind hos Mads. Hun har i hvert fald langt om længe fået sin egen nøgle til hans hus, viser hun i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter 'Bronuts' afslutning: Det skal jeg leve af nu

Der har ikke været en fast plan med en planlagt dato for, hvornår de to skulle flytte sammen. Det er bare sket.

- Jeg tror egentlig bare, at det er sket lidt hen ad vejen. Jeg har taget mere og mere tøj med hen til Mads, og nu er 80 procent af mine ting på Sjælland hos Mads, fortæller Emilie til Realityportalen.

Hun er desuden også startet på pædagogstudiet i Roskilde.

- Så alt i alt er vi jo nok flyttet sammen. Han kan i hvert fald ikke smide mig ud nu, har jeg sagt, griner Emilie.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne dummer sig: Bruger 50.000 på Bjerrehuus

Har hjemve

Hun har til nu boet på et værelse hos sin mor, men med tiden er værelset blevet lavet til et pulterkammer. Nu har hun med Mads' hus i Hedehusene fået en del flere kvadratmeter at slå sig løs på, og parret har planer om at blive boende dér i et godt stykke tid.

Emilie har et godt og tæt forhold til sine venner og familie, der jo fortsat bor på Fyn, men her har hun allerede fundet en fin ordning, så hun ikke skal gå og undvære dem for længe af gangen.

- Jeg besøge mine dejlige veninder, venner og familie, når det lige passer ind. Det er cirka en gang om måneden, ellers savner jeg dem for meget, og jeg kan også godt en gang imellem få lidt hjemve, siger hun.

LÆS OGSÅ: Trist Geggo: Ser barndomsminde forsvinde