Realitymors dødsårsag afsløret: Politiet efterforsker sagen

Det var hverken sygdom eller naturlige årsager, der førte til den 78-årige kvindes død.

Realityfamilien Duggar fra TLC-programmerne ’19 Kids and Counting’ og ‘Counting On’ blev i weekenden ramt af en tragedie. Mary Duggar, mor til Jim Bob Duggar og ofte med i de to realityserier, er nemlig døde nemlig på chokerende vis. Det oplyste familien på sin officielle Facebook-side.

– Vi er så kede af at offentliggøre, at bedstemor Duggar (Mary) døde søndag aften den 9. juni 2019, skrev familien i et opslag, hvor de hylder den afdøde realitydeltager.

Flere familiemedlemmer lagde efterfølgende opslag på de sociale medier, og fælles for dem var, at de alle var meget chokerede over hendes død. Nu viser det sig, at det var med god grund, for det var hverken sygdom eller naturlige årsager, der tog livet af den 78-årige realitymor.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Brian Mørk deler sin sorg.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babes kæreste er død: Han ser ikke vores børn vokse op

Roger W. Morris, der er retsmediciner i Washington County, bekræfter over for PEOPLE, at Mary Duggar druknede i familiens pool, efter Radar Online havde fået fingrene i familiens opkald til alarmcentralen.

- Duggar gled og faldt i poolen, hvor hun druknede. Hendes datter Deanna opdagede hende og ringede til alarmcentralen, der erklærede hende død, da de kom frem, siger retsmedicineren.

Politiafdelingen i Tontitown, Arkansas bekræfter over for Radar Online, at man har åbnet en efterforskning i sagen. Det vides dog ikke, om der er grund til at tro, at dødsfaldet var andet end et tragisk uheld.

Du kan se 'Counting On' på Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerner i sorg over dødsfald: Nu har han fået fred