Realityhunk starter nyt job med at tæske chefen

Realityhunken har fået en tjans som foredragsholder. Men inden han nåede at holde sit første foredrag, så var han oppe at slås med sin chef.

Den hårdtpumpede Simon Iversen kan man se i den seneste sæson af ’For lækker til love’ på Viafree, men det var i DR3-programmet ’Hård udenpå’, at danskerne lærte muskelbundtet Simon at kende.

Her fortalte Simon åbent om sit hårde liv, der involverede skadelige mængder steroider og kokain på daglig basis. Og nu skal realityhunken snart til at dele endnu mere ud af sin svære fortid, for han skal nemlig til at være foredragsholder.

- Jeg skal holde foredrag omkring det miljø, jeg har gået i. Jeg har jo været i et miljø, hvor det flød med stoffer og steroider og haft nogle vilde år. Hvorfor kommer man ind i det her miljø, hvad sker der i det her miljø, og hvordan kommer man ud af det, forklarer Simon om det foredrag, han har fået gjort klar til at komme ud at holde.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’-stjerner i vildt drama!

I arrangeret slåskamp med chefen

Simon er nemlig blevet tilknyttet eks-rockeren Martin Celosse-Andersens firma Enprocenternok, der blandt andet står for arrangere foredrag. Det er direktøren Martin selv, der har hjulpet Simon med at udvikle foredraget.

Men deres samarbejde kom på lidt af en prøve i lørdags, hvor de Simon havde tænkt sig at uddele en solid gang tæsk til sin chef – som samtidig også er hans gode ven. For Simon og Martin tørnede nemlig sammen i bokseringen, idet de var modstandere i Geggo og Cengiz’ realityevent ’Stjerne Boksning’.

- Bare rolig, der skal nok blive bokset til, vi skal nok smadre løs, der er ikke nogen af os, der holder sig tilbage, fordi vi er kammerater og har et samarbejde, grinede Simon forud for arrangementet og afslørede, at han glædedesig til at prygle sin nye chef.

LÆS OGSÅ: ‘Hård udenpå’-Simon åbner op: Min mor er ked af det

Heller ikke Martin hade tænkt sig at spare på kræfterne overfor sin nye foredragsholder. Men det var heller ikke helt uden overvejelser, at Martin stillede op imod Simon.

- Vi har en venskabelig relation, og så har vi en professionel relation, og det gjorde, at inden vi gik i gang med det her, så clearede vi lige reglerne af, fortæller Martin.

Reglerne talte blandt andet, at hvis Simon havde lyst til at starte en såkaldt beef forud for deres ’Stjerne Boksning’-kamp, så skulle han ikke sige noget om Martins familie. Der blev dog ikke meget grund til uvenskab i boksekampen, som chefen endte med at vinde 5-0, og stik imod Simons forventning blev det altså ham selv, der fik bøllebank. Relationen til den nye chef er altså helt intakt.

LÆS OGSÅ: OVERSIGT: Her er ALLE kampene i ‘Stjerne Boksning’

Simon skulle oprindeligt have bokset imod Isac Saabye fra ’Paradise Hotel’, men han måtte desværre udgå på grund af en gammel voldsdom. Derfor er det altså nu de to venner og samarbejdspartnere, der skal op i ringen imod hinanden.

Herunder kan du se, da kampen mellem Martin og Simon blev offentliggjort

LÆS OGSÅ: UPS! Cengiz og Geggo i kæmpe brøler

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn