'Realityhjørnet' SPECIAL: Den hårde virkelighed som reality-stjerne

Det er kun altid fest og ballade, når man medvirker i reality-programmer og er et kendt ansigt. Ansvar, psykisk pres, psykologhjælp og censurerede reality-programmer er nøgleord for ugens afsnit af 'Realityhjørnet'.

I denne uge byder 'Realityhjørnet' på en specialudgave, hvor Jeppe Risager sammen med sin roomie og tidligere 'Ex on the beach'-kollega, Jonas Gauhl, tager en vigtig snak om nutidens og datidens reality-tv.

LÆS OGSÅ: Anne K afslører stor hemmelighed

De to skræller en masse lag af den polerede overflade, der hører til livet som reality-stjerne, så vi står tilbage med en ru side, der måske ikke er så perfekt, som man skulle tro.

Hvilket ansvar følger der med, når man har en kæmpe platform på de sociale medier med tusindvis af unge følgere? Og hvordan i alverden håndterer man det, når fremmede deler sine psykiske problemer og dybeste traumer? Jeppe deler ud af sine erfaringer, fortæller om sine oplevelser og åbner op omkring, hvordan han selv bliver påvirket af det.

LÆS OGSÅ: Fik kæreste efter ‘Bachelor’: Nu er Mette igen single

De tager dig med bag scenen og fortæller, hvor hårdt det egentlig var at være med i de tidlige sæsoner af 'Ex on the beach' - og hvordan det er markant anderledes fra den oplevelse, deltagerne får sig i dag.

Og så kommer de med et kritisk blik på det nye 'Paradise', og hvordan programmet godt kan blive for positivt, misvisende, censureret og langt fra virkeligheden. For ligger det ikke næsten i ordet "reality", at det er virkeligheden, god som dårlig, som seerne skal have et indblik i?

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-stjerne skal giftes

Se hele afsnittet af 'Realityhjørnet SPECIAL' her i artiklen.

Se 'Realityhjørnet'

Har du ikke fået set de tidligere afsnit af Realityportalens eksklusive serie 'Realityhjørnet'? Så kan du finde dem alle her:

AFSNIT 1: Værterne Jeppe og Marco varmer op til ‘Paradise’

AFSNIT 2: Værterne Jeppe og Dolken får besøg af Zilas

AFSNIT 3: Værterne Jeppe og Dolken får besøg af Louise Hjort

AFSNIT 4: Værterne Jeppe og Ulven Peter får besøg af Sejr

AFSNIT 5: Værten Jeppe får besøg af Damien og Sidsel

REALITYHJØRNET SPECIAL: Værten Jeppe får besøg af kæresteparret Sidsel og Kristian

AFSNIT 6: Værterne Jeppe og Sinan får besøg af Titania