Mick fra 'Singletown' efter Q&A (Foto: Lykke Buhl / Realityportalen)
Mick fra 'Singletown' efter Q&A (Foto: Lykke Buhl / Realityportalen)

Realityfyr jubler: En kæmpe drøm er gået i opfyldelse

Mick Skov har været nogle svære ting igennem, og den erfaring vil han så gerne bruge til at hjælpe andre unge. Derfor har han de sidste måneder jagtet en drøm.

Mick Skov fra 'Singletown' har de seneste par måneder gået med en dejlig hemmelighed, som han mandag endelig kunne dele med omverden.

Han har nemlig scoret sig sit drømmejob og kan nu kalde sig for brevkasseskribent hos ungdomsmagasinet 'Vi Unge'.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Jeg har fået en kæreste

Her skal den tidligere 'Singletown'-deltager hjælpe unge med alle store og små bekymringer og problemer, der følger med, når man går fra barn til voksen. En proces, som Mick selv ikke har haft det helt let med at komme igennem, og netop derfor har han fået en masse erfaring, som han nu gerne vil dele ud af.

- Det er virkelig mit hjertebarn det her, jeg har altid gerne ville hjælpe andre, så jeg er virkelig taknemmelig for at kunne gøre det nu. Det føler jeg uden tvivl at jeg kan, det falder mig super naturligt og besvare brevene, siger han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Elvira åbner op: Derfor er jeg i Dubai

Mick og Freja deltog i løbet af sommeren i den ultimative kærlighedstest i 'Singletown'. (Foto: Discovery Networks Denmark.)
Mick og Freja deltog i løbet af sommeren i den ultimative kærlighedstest i 'Singletown'. (Foto: Discovery Networks Denmark.)

Mick henvendte sig selv til redaktionen tilbage i oktober, og det har taget nogle måneder, før det lykkedes ham at få aftalen igennem.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe jubler: Er kommet ud af misbrug

- De skulle også sikre sig, at det var den helt rigtige kandidat, tænker jeg. Men ved selv at række ud og tro på det, lykkedes det mig at få det, fortæller han.

Men nu har han altså allerede besvaret sine første breve, det gjorde han i december, og læserne kan se frem til gode råd fra realitystjernen.

Udover at give gode råd vil Mick også lade læserne lære ham endnu bedre at kende.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘MasterChef’-dommer: Flytter sammen med kæresten

LÆS OGSÅ: TV-vært dømt for at sende tæskehold mod eks