Realityfyr er blevet far: Tog selv imod datteren

Realityfyren måtte i nat selv træde til som jordemoder, da hans kærestes vand pludselig gik, før de var kommet ind på hospitalet.

Vi lærte ham at kende som den festglade fyr i ‘Sommer i Sunny Beach’, men siden er der sket meget hos Kamil Hedegaard. Han bor med sin kæreste Tania i et stort, dejligt hus i Voel ved Silkeborg, som de deler med deres fælles datter Emily på knap fire år.

Og nu er familien på tre blevet et familiemedlem rigere. I nat meldte datteren, der har fået navnet Nova, nemlig sin ankomst.

- I dag kl. 04:20 cirka kom vores lille “super” Nova til verden - hun blev født i ankomsthallen på Viborg sygehus, afslører Kamil i et opslag på Facebook.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Luna åbner op: Så lidt ser mine børn deres far

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor du kan se Princess Natascha forberede sig til sin snartkommende fødsel

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Agerede jordemoder

Lille Nova kom nemlig til verden lidt hurtigere end forventet. Tanias vand gik lige inden, parret nåede ind på Viborg Sygehus.

- Vi nåede lige i forhallen, Tania råbte: "Hun kommer nu, jeg kan mærke hendes hoved". Der var intet personale - og barnet var altså på vej ud, så gik jeg ned og tog imod vores datter og hjalp hende ud, fortæller Kamil om den hektiske fødsel.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig

Da han havde sikret sig, at hans nyfødte datter og kæresten begge var okay, skyndte han sig at finde hjælp på sygehuset, og mor og datter blev straks ført ind på fødestuen, hvor de blev tilset af en jordemoder.

Den lille familie har det godt efter omstændighederne, selvom de er rystede, fortæller Kamil til Realityportalen. Familien nyder nu hinanden på fødestuen, før turen snart går hjemad til Voel med en ny, fin lillesøster til Emily.

- Det var den vildeste oplevelse nogensinde, og jeg er ret sikker på jeg aldrig kommer til at opleve noget, der er mere vildt end dette. Jeg er glad, stolt, rundt på gulvet, ked af det - alt på samme tid, lyder det fra den heltemodige, stolte far Kamil.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører nyt ‘Forsidefruer’-drama: Nu tager jeg afstand

Herunder kan du se opslaget, hvor Kamil afslører familieforøgelsen

LÆS OGSÅ: Ung mor chokerer: Sked sygeplejerske i hovedet under fødslen

LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke