Realitybabe søger hjælp efter et år i smertehelvede

'Robinson'-og 'Paradise'-baben har ikke haft det helt nemt efter datterens fødsel.

For præcis et år siden blev den forhenværende ‘Paradise Hotel’- og ‘Robinson’-deltager Melissa Nielsen mor til sit andet barn, datteren Mynte, som hun har fået med en anonym donor. I forvejen har hun også sønnen Mason på knap tre år, som hun har fået sammen med ekskæresten Mikkel Serwin, som vi kender fra TV3-programmet 'For lækker til love'.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Paradiso har spillet på fodboldlandsholdet

Fødslen med datteren Mynte gik rigtig godt, men desværre har Melissa efterfølgende haft mange gener. Da hun efter 8,5 måned stadigvæk havde smerter, valgte hun derfor at gå til lægen, hvor hun fik at vide, at hun kunne komme forbi i går til en scanning:

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Divaer i junglen’-babe afslører familieforøgelse

- Siden jeg fik kejsersnit med Mynte, har jeg døjet med mange smerter. Mine mavemuskler har ikke lukket sig sammen, så derfor var de nødt til at ultrascanne mig i dag for at se, om der var noget brok eller lignende. Det var der så heldigvis ikke, men fordi lægen ikke ved, hvad smerterne så kan skyldes, skal jeg nu sendes videre. Han synes nemlig, det virkede meget mystisk. Så jeg er nu blevet sendt videre til en MR-scanning for at finde ud af, hvorfor det står så slemt til så lang tid efter, jeg har fået kejsersnit. Nu er der jo alligevel gået et helt år, fortæller Melissa til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Melissa er klar til ‘Singleliv’

- Jeg har faktisk ondt hele tiden, og det er især rigtig slemt, når jeg har bukser på. Om aftenen kan jeg også godt vågne op og føle, at jeg har fået en ordentlig mavepuster. Så det var også derfor, jeg tog til lægen, og jeg havde da håbet meget på, at jeg kunne få svar i dag. Nu skal jeg så vente tre måneder mere, før jeg kan få endelig svar. Det er lidt ærgerligt, for det er meget ubehageligt, at jeg skal have det sådan. Det er mellem arret og navlen, jeg har rigtig ondt. Jeg har både gode og dårlige dage, men jeg har fundet ud af, at det går bedre, hvis jeg går i kjole, for så er der ikke så meget, der strammer. Jeg kan dog også godt få problemer, hvis jeg løfter Mynte for meget. Men ja, nu må vi se om tre måneder, hvad det er for noget. Jeg håber hvert fald, jeg kan få noget afklaring.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Kollektivet’ afslører: Så langt er programmet fra ‘Paradise’

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan er det gået med mit program

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Derfor ryger jeg under graviditeten

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid og indlagt: Frygtede for tidlig fødsel