Realitybabe kort efter brud: Håber vi finder sammen igen

Nu forklarer tv-kendisserne, hvorfor de slog op

Den sidste uge har været turbulent for realityparret Mick Skov og Freja Benedikte, efter Freja i sidste uge valgte at starte en profil på OnlyFans. Det var Mick mildest talt ikke begejstret for, og det hele kulminerede i går med, at forholdet sluttede. Det afslørede Freja på sin Instagram, og nu forklarer hun overfor Realityportalen, hvad der skete mellem det tidligere så hotte par.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

- Det var Mick’s valg. Grunden til at han gik fra mig, var fordi at hans grænse var overskredet med OnlyFans. Han havde svært ved, at andre mænd skulle se mig i undertøj, og så var der nogle andre ting inde på OnlyFans, som også gjorde udfaldet, men det vil jeg ikke udtale mig om, fortæller Freja og fortsætter:

- Jeg synes ikke, at det er fair. Han gik selv med til det fra start og vidste, hvad der foregik. Jeg elsker ham overalt og vil så gerne have ham tilbage. Jeg ved slet ikke, hvad der skal ske nu, fordi vi bor sammen. Jeg er sønderknust og jeg håber, at han kommer tilbage til mig.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

Mick bekræfter overfor Realityportalen, at årsagen til bruddet skal findes på OnlyFans.

- Jeg er virkelig ked af det, men min grænse blev virkelig overskredet med nogle ting inde på OnlyFans, som jeg ikke ønsker at komme nærmere ind på. Men det fik mig til at betvivle hende, og om jeg virkelig kunne stole på hende, og om andre kunne friste. Jeg fortryder bare generelt, at jeg sagde ok til OnlyFans fra starten af, fordi det lige siden har fået kørt mit forhold til Freja ud på et sidespor. Ingen af os kunne have set den her komme, for ellers var det helt sikkert ikke sket, at jeg gik fra hende. Men kan bare ikke holde til mere, forklarer Mick og fortsætter:

- Sket er sket, og jeg skulle helt derud, hvor jeg var helt grædefærdig over de ting, som foregik derinde og skulle bede hende om at fjerne den, hvilket også gjorde mig ked af det, at hun ikke bare selv tænkte med det samme på mig. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, jeg skal bare have lidt afstand fra det hele.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Freja: Han skal være far til mit barn

Selvom det ser sort ud lige nu, så lægger Freja ikke skjul på, at hun håber på, at hun og Mick finder sammen igen.

-  Jeg vil virkelig kæmpe ja. Han er det bedste menneske, jeg har været sammen med, og han er den eneste, der skal være far til mit barn en dag! Så jeg håber virkelig, lyder det fra Freja, og Mick er heller ikke helt afvisende overfor, at det måske kunne ske engang i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

- Jeg tror virkelig, der skal en del overbevising til, for at jeg kommer tilbage. Så skal hun virkelig vise mig, at ingen fyre har muligheden hos hende og ikke mindst kunne afvise dem, så de rent faktisk forstår det. Mange fyre er desværre født med en stenalderhjerne, så de kan ikke forstå en venlig besked, fastslår Mick.

Tiden vil vise, om der er håb for det tidligere så hotte par. De bor stadig sammen og har hunden Loui, men de har endnu ikke styr på det praktiske omkring bruddet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren