Realitybabe i stor sorg: Nu sagsøger hun dyrlæge

Mariyah fra 'Besat af Badboys' og 'Divaer i junglen' er i stor sorg. Hendes elskede kat er nemlig død som følge af en dyrlæges fejlbehæftede kejsersnit. Derfor sagsøger hun nu dyrlægen.

Det er ingen hemmelighed, at realitybaben Mariyah Samia er en rigtig kattedame. Det så vi blandt andet i 'For lækker til love', hvor 'Paradise'-Tobias Friberg røg ud i kulden på deres date, fordi han troede, Mariyahs kat af den hårløse Sphynx-race, Barbie, var en hund.

LÆS OGSÅ: Lene Beier skal samle danskerne hen over sommeren i live TV 2-program

Død ved en "kæmpe idiotisk fejl"

Men desværre er Mariyahs elskede kat Barbie for nyligt afgået ved døden. Det skete efter et længere operationsforløb, der blev igangsat, efter Barbie havde en mislykket fødsel, som Mariyah har tænkt sig at sagsøge dyrlægen, der assisterede fødslen, for.

- Han glemte en killing i maven på min kat under et kejsersnit, som sprang op, hvorefter han lukkede hende igen. Derefter sprang hele hendes bug. Tarmene hang udenfor kroppen, samt der bagtil hang en død killing, forklarer Mariyah til Realityportalen.

Herunder kan du se billedet med Barbies urne. Artiklen fortsætter efter opslaget.

Nej hvor er jeg ked af det! Og gal.... Man må da være sindsyg.... Det er ikke en hemmelighed at jeg har lavet et... Slået op af Mariyah SamiaSøndag den 14. juni 2020

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-hunk: Jeg fortryder min deltagelse

Selvom Barbie og hendes killinger i første omgang overlevede fødslen, så varede det desværre ikke længe.

- Jeg har hende lige her.. I en urne. Det er min kat, min baby. Mit ønske og mine håb... der døde ved en kæmpe idiotisk fejl! Og alle hendes killinger døde én efter én, da de ikke havde noget immunforsvar, skriver en nedslået Mariyah til billedet af Barbies urne.

Efter den frygtelige fødsel skyndte Mariyah sig at finde en ny dyrlæge, der skulle forsøge at redde Barbie og hendes nyfødte killinger. Selvom Mariyah priser sig lykkelig for den nye dyrlæge, hun fandt, så lykkedes det desværre ikke at redde kattene.

- Jeg har aldrig set en dyrlæge være så chokeret og med tårer i øjnene før. Men vi gav alle sammen alt for, at Barbie skulle overleve, og at killingerne kunne overleve, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Amanda, Camilla og Ditte raser over Nicklaes

Mariyah har fået et nyt kuld bestående af syv killinger, efter Barbie og hendes kuld omkom. Se en af de nye killinger her. Artiklen fortsætter efter opslaget.

LÆS OGSÅ: Jackie: Her min bedste veninde i ‘Forsidefruer’

Beskedent søgsmål

Mariyah er selvsagt i stor sorg over at have mistet sin elskede kat Barbie, og hun ønsker at retfærdigheden skal ske fyldest og vil derfor have dyrlægen, der foretog Barbies fejlbehæftede kejsersnit, til at bøde.

Derfor har Mariyah ansat en advokat, der skal hjælpe med at sikre hende erstatning fra dyrlægen. Indtil videre har dyrlægen tilbudt et forlig, som Mariyah slet ikke var tilfreds med. Hun går efter et fem gangere højere beløb, end det dyrlægen tilbød, og selv det beløb finder hun beskedent.

- Det er et meget beskedent søgsmål, da prisen er sat umådeligt lavt i forhold til udgifterne, Barbies reelle værdi og at killingerne fra hende og Cupi var en yderst sjælden hybrid, skriver Mariyah.

LÆS OGSÅ: Tatoo-Morten er blevet indlagt

Fyldt med had

Dog er det også tydeligt, at Mariyah ikke bare ønsker økonomisk erstatning, men er oprigtigt rasende på dyrlægen, der kostede hende sin elskede kat.

- Din lorte klovn! Kvaksalver! Uprofessionelle spade! Jeg fucking hader DIG! Og jeg ville ønske, det gjorde lige så ondt på dig hver dag, raser Mariyah.

Herunder kan du se et billede af Mariyahs afdøde kat Barbie.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Barbie ❤️ #babyblancabarbara #elfkat #catmodel #forestcat #treeowner

Et opslag delt af Mariyah Samia (@mariyah_samia) den

LÆS OGSÅ: Princess Natascha overvejer at blive steriliseret

LÆS OGSÅ: Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere