Fie og kæresten Daniel (Foto: Privat)
Fie og kæresten Daniel (Foto: Privat)

Realitybabe gik tilbage til ekskæresten: Nu venter bryllup og børn

'For lækker til love'-Fie og kæresten Daniel planlægger på livet løs de næste snarlige skridt i deres forhold.

I sidste måned blev det klart, at 26-årige Fie Maria Krügermeier havde fundet sammen med sin ekskæreste, den 32-årige ingeniør Daniel. Forholdet var blomstret op igen, fordi Fie fandt en naturlig støtte i ham, mens hun gennemgik en svær tid med en retssag mod en voldelig ekskæreste.

For nyligt flyttede parret så sammen i Daniels lejlighed i Hellerup, hvor de også tidligere har delt adresse.

LÆS OGSÅ: Amanda taler ud: Sådan var Mikkel utro

Men der er allerede mere i støbeskeen for 'For lækker til love'-baben og hendes kæreste. Fie ved nemlig, at Daniel pønser på at fri til hende.

- Det går jeg jo bare sådan lidt og venter på! Han går jo og joker lidt med det, men han spørger altid, om jeg vil sige ja, hvis han spørger mig, men der har jeg sagt til ham, at han må spørge, så må han jo finde ud af det. Men det tror jeg bare afholder ham lidt, han tør ikke helt, griner Fie.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha afsløre den metode, hun opdrager sine børn efter

LÆS OGSÅ: Philip er flyttet fra Lenny: Det var tiltrængt

Dog er det ikke kun nervøsitet, der holder Daniel tilbage fra at gå på knæ. Han ved nemlig også godt, at Fie har meget store forventninger til et kommende frieri.

- Jeg vil gerne have, at mine veninder og min familie skal være der, og jeg vil gerne have, at der skal være flash mobs og sådan noget helt vildt. Så der ligger noget planlægning bag, men jeg ved, han har en plan. Det har han i hvert fald snakket lidt om, røber realitybaben.

Børneplaner

Men det er ikke kun et forestående bryllup, der lurer i horisonten. Fie og Daniel har nemlig også snakket om at få børn sammen. Og dem skal de i hvert fald have før, der er gået en håndfuld år.

- Den slags har vi snakket om. Nu er vi ved at være oppe i alderen. Daniel er jo 32, og han har styr på alle sine ting, så når jeg får lidt styr på og kommer igang med mine ting, så.. Ja, sker det, så sker det. Vi har jo også en fortid sammen, så det er jo nogle ting, vi også har diskuteret før, da vi var sammen. Og Daniel har sådan et godt job, så han kan faktisk tage barslen og sådan noget. Så det er der styr på nogenlunde, fortæller en glad og forelsket Fie.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida taler ud: Derfor gik Jonass og jeg fra hinanden

Herunder kan du se Julie afvise en date i 'For lækker til love', fordi han er for lav

AFSLØRING: ‘Love Island’-Rasmus havde dame på under datingprogram

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se den originale ‘Paradise’-sang