Realitybabe får hadefulde beskeder: De skriver, jeg er grim

'Love Island'-stjernen har ikke tænkt sig at ændre sig for nogen, så hun vender blot den anden kind til, når kritikken hagler ned over hende.

Julie Melsen, 23, var i 2018 så populær blandt danskerne, at hun vandt 'Love Island DK' sammen med sin realityflamme Oliver Erngart. Selvom forholdet til Oliver ikke holdt, er interessen i Julies liv fortsat stor. Sommetider så stor, at fremmede mennesker umotiveret fortæller den blonde realitybabe, hvad de synes om hende.

- Jeg får mange positive kommentarer, men også en del negative, fortæller Julie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Stjernepar venter barn: Afslører babys køn og ankomst

Realitystjernens store læber er især et omdiskuteret emne på hendes platform, hvor følgerne enten roser hende for dem eller mener, at de er for store og ser grimme ud.

- Det er selvfølgelig aldrig rart at få at vide, at man skal stoppe sig selv, og at man er grim, fortæller 'Love Island'-baben, som heldigvis har den helt rigtige opskrift på at håndtere den slags kritik.

- Jeg har egentlig lært at vende den anden kind til og tage skyklapper på, da jeg ikke kommer til at ændre på mig selv eller få lavet hverken mere eller mindre på grund af andres holdninger, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Stor ændring hos ‘Vild med dans’-dommerbordet

Had kommer fra lavt selvværd

Menneskerne bag de hadefulde kommentarer og beskeder spilder deres tid, slår Julie fast over for Realityportalen. Hun lader sig ikke påvirke af andres meninger.

- Hvis jeg er tilfreds med mit eget spejlbillede, om det så var med teatermaling i hele hovedet, havde jeg gået med det og lagt det ud på Instagram hver eneste dag, fortæller realitystjernen og fortsætter:

- Man skal ikke tage folks mening så højtideligt, har jeg lært, for inderst inde er det fordi, de har et issue med dem selv, at de har behov for at nedgøre andre.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten udvider familien

Julie Melsen medvirkede i 2019 i 'Boss Ladies', hvor man kunne følge hende i åbningen af beautysalonen 'Juliver', som hun desværre måtte lukke kort tid efter programmet.

LÆS OGSÅ: Morten & Jonas afslører: Den mest kendte, vi har tatoveret

LÆS OGSÅ: Mathilde åbner op om forholdet til Remees datter