Realitybabe er blevet single: Derfor gik det ikke

Tilbage i foråret meddelte Ida Søjborg, at hun havde fundet sin eneste ene. Men nu er kærligheden brast.

Baben fra 'Love Island' er endnu engang blevet single, og det har hun efterhånden været i et godt stykke tid.

Hun dannede par med Cecilie Stender Avlund, og de to virkede ellers til at have fundet deres plads i livet ved siden af hinanden. Men sådan skulle det alligevel ikke være.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Sille bryder sammen under 'Paradise Hotel'-finalefesten... 

LÆS OGSÅ: Fortryder alt: Sille og David deler de 500.000

- Det er efterhånden to, tre måneder siden, vi gik fra hinanden. Selvom det var min beslutning i det øjeblik, er jeg sikker på, at vi nok sammen havde fundet frem til den beslutning alligevel, fortæller Ida Søjborg til Realityportalen.

Danmark lærte den veltrænede realitybabe at kende, da hun medvirkede i 'Love Island', der blev vist i 2018 på TV3. Her fandt Ida sammen med sin daværende kæreste, Jonas 'ManMachine' Korsgaard. Efter deres brud stod hun frem og fortalte, at hun stort set kun er til kvinder.

LÆS OGSÅ: Efter troskabstesten: Det skete, da kameraerne slukkede

Et brud er aldrig sjovt, men Ida har det alligevel meget godt dagen i dag. Hun er helt afklaret med, at det ikke kommer til at blive hende og Cecilie igen i fremtiden. Samtidig er hun også helt afklaret med, hvorfor forholdet gik i stykker.

- Det gik ikke, fordi vi ønskede noget forskelligt af forholdet, og vi endte med ikke at gøre hinanden bedre. Jeg var på en måde, som Cille ikke kunne lide, og Cille var på en måde, som jeg ikke kunne være sammen med. Der er selvfølgelig altid to til tango, og derfor er vi ikke længere sammen, forklarer Ida og tilføjer:

- Det er bedst, at det er sådan her. Jeg tror, vi er gladest hver for sig, og jeg ønsker hende det bedste, det gør jeg virkelig.

SE VIDEOEN: Sille bryder sammen til finalefesten