Reality-stjernernes reaktion efter Teiturs dom

Flere reality-stjerner har en mening om Teiturs dom.

Onsdag faldt dommen i Retten i Odense, hvor Teitur blev idømt to år og seks måneders fængsel for voldtægt. Siden har flere reality-stjerner delt deres holdning og reaktion til dommen.

LÆS OGSÅ: Alt om dagens retssag: Derfor blev Teitur dømt skyldig

Artiklen fortsætter under videoen af Philip og Simone. 

LÆS OGSÅ: Fie og Boris dybt uenige: Har cuttet kontakten

- Vi skal stræbe efter at være de bedste forbilleder. Vi skal ikke være voldtægtsforbrydere. En stigmatisering, der ikke kan undgås efter dagens udfald af dommen. Det gør mig ked af det, da noget jeg stræber og kæmper for, er accept af denne branche, skriver Philip May og fortsætter:

- Jeg tager massivt stor afstand til et menneske, som kan finde på disse ting. Det er langt væk fra mine værdier. Jeg stoler på det danske retssystem, og jeg vælger at agere ud fra dette. Man kan ikke undgå, at jo større et navn du er, jo mere ansvar følger der med, og det skal man håndtere rigtigt. Det må man sig er fuldstændig modsat gjort i denne her situation, skriver Philip om sine tanker om Teiturs dom.

LÆS OGSÅ: NY SERIE: 'Reality-hjørnet' med Marco og Jeppe

Også reality-deltageren Nynne Larsen har givet sin holdning til kende efter dommen.

- Jeg brækker mig i lårfede stråler over jer, som holder hånden over en mand, som er dømt for voldtægt. At man kan sidde og kalde en mand, som er dømt for den slags "en god ven", det siger meget om, hvordan i definerer jeres relation. En god ven burde være et menneske, som behandler andre mennesker ordentligt og ligeværdigt. Ikke en som ødelægger andres liv. Jeg mener, han har ødelagt hendes liv, skriver Nynne i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW: Philip May i vildt vægttab

En af de reality-deltagere, der netop har kaldt Teitur for en ven efter dommen, er Fie Laursen.

- Men en dom er en dom, og der skal meget til at blive dømt for dette. Så selvom jeg kender hans side af historien, vil jeg ikke kommentere, hvad der er rigtigt og forkert af respekt for kvinden, for jeg var der ikke. Det eneste jeg kan sige er, at Teitur stadig er min bedste ven, jeg elsker og støtter ham, og jeg er utrolig knust lige nu. Man kan miste meget, men man mister aldrig sine ægte venner. Elsker dig og venter på dig under palmerne min ven, skriver Fie om sagen.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne gravid igen: Ved ikke, om det er galt eller genialt

Deltageren fra 'Ex on the beach' Ditte Lee har også sin mening om Teiturs dom.

- Seksuelle overgreb anses som en af de mest alvorlige kriminalitetstyper, og det er forbundet med en række alvorlige konsekvenser for offeret og vores samfund. Jeg vil faktisk vove og påstå, at to år slet ikke er nok. Mine tanker går udelukkende til den stakkels kvinde, skriver Ditte i en story.

LÆS OGSÅ: WHAT: Teiturs advokat til vild reality-fest

Reality-deltageren Sasha Klæstrup kendt fra 'Divaer i junglen' har mest kun ord til offeret.

- I dag tænker jeg på den kvinde, som var så stærk at anmelde en mand for voldtægt. Jeg håber du ved, der er mange, som tænker på dig i dag i den her tid. Så tag dig ikke af alt det andet. Jeg er ked af, at så modbydelig en mand skulle tage noget fra dig, som ikke var hans, det fortjener du ikke. Jeg kan love dig, du kommer over det, skriver Sasha i en story.

LÆS OGSÅ: Saszeline afslører aggressiv kræft: Hjælp mig

Rikke Chili kendt fra 'For lækker til love' kender ikke Teitur, men hun kender sin egen mening til sagen.

- Jeg kender ikke Teitur personligt, men jeg kender til voldtægt på egen krop, og jeg ved, hvor traumatiserende det føles at få taget sin egen krop fra sig. Et andet menneske tager magten, og man kan intet gøre. Jeg har rigtig ondt af den kvinde, det er sket for. Må hun få alt den hjælp, hun har brug for. Jeg har også rigtig ondt af Teiturs nære og familie. De skal leve med det, han har gjort, skriver Rikke.

LÆS OGSÅ: Tidligere realitystjerne: Har et særligt forhold til ny ‘Paradise’-deltager

Fie Laursens bror Boris Laursen har også en holdning til hele sagen.

- Jeg har unfollowed og cutter kontakten. Hvad i andre gør er helt op til jeres egen samvittighed, skriver Boris.

LÆS OGSÅ: Reality-babe om exen: Håber vi finder sammen igen

Lenny Pihl har også givet sit besyv med.

- Jeg synes, det er noget af det værste, man kan byde et andet menneske. Det er så umenneskeligt og ulækkert. Jeg er glad for, jeg ikke er en af dem, der har beskyttet ham eller holdt hånden over ham i alt det her, siger Lenny til Ekstra Bladet.

Teiturs ellers bedste veninde Anne Plejdrup har også sin mening om sagen og har til SE&HØR udtalt, at hun ikke længere vil tage kontakt til Teitur.

LÆS OGSÅ: Reality-fyr sletter sidste spor efter exen