Reality-stjerne springer ud som OL-vært

'Over Atlanten'-baben får en stor rolle i Discoverys OL-dækning.

Den tidligere elitesvømmer og OL-deltager Sarah Bro, som deltog i reality-programmet 'Over Atlanten', skal i selskab med Kian Fonoudi styre slagets gang i det daglige talkshow 'OL AFTERPARTY' på discovery+ og Kanal 5 under OL.

LÆS OGSÅ: Lyver ung mor om søns sygdom?

Talkshowet skal runde OL-dagene af med gæster, underholdning, overblik, anekdoter, quizzer og andet sjov. Det er første gang, at Sarah Bro prøver kræfter med rollen som TV-vært, men hun glæder sig.

-  At jeg får mulighed for at kombinere værtsrollen med sport, gør, at det er et drømmejob for mig. Jeg har drømt om at arbejde i TV-verdenen, så at det kan lade sig gøre nu, er bare helt perfekt, siger Sarah Bro i en pressemeddelelse og fortsætter:

LÆS OGSÅ: AV AV AV: ‘Paradise’-hunk i stor ulykke

- Jeg tror, de fleste sportsudøver kan blive ramt af en form for frygt, når de stopper deres karriere. Pludselig skal man vænne sig til en ny hverdag, og man skal finde ud af, hvilken vej man skal gå. At jeg stadig kan have et ben indenfor i sportens verden og være med til at dække sådan en stor begivenhed som OL, er jeg utrolig glad for, og jeg er glad for mit første skridt mod en ny levevej.

Sarah Bro kommer til at få en stor rolle i Discoverys dækning af OL, hvor hun både skal agere ekspert, kommentator og altså vært i talkshowet. Hos Discovery er man glad for at få Sarah Bro med på holdet til sommerens OL. Særligt hendes energi og kendskab til OL passer perfekt ind i rollen som vært i det nye talkshow, skriver de i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Sådan mødtes ‘Lego Masters’-vindere: Han var mit lys i mørket