Reality-stjerne snydt: Hjemløs!

Planerne er gået i vasken, og nu er der ikke lang tid at løbe på.

Matilde Neuvonen fra DR-programmet 'De dyre piger' har fået et dyrt problem, og nu søger hun hjælp. Det var meningen, at hun skulle flytte sammen med kæresten Mathias på lørdag i en ny lejlighed, men pludselig er der blevet vendt op og ned på parrets planer.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Har hele tiden været kærester med Amalie

- SOS. Jeg er desværre blevet snydt og kan ikke flytte ind i den bolig, jeg var blevet lovet. Det vil sige, at jeg står uden lejlighed d. 1. oktober. Kender du en, der kender en, der kender en, der kan hjælpe min kæreste og jeg med en lejlighed pr 1. oktober. Vi er åbne for alle steder i København med en husleje på max 11.000, skriver Matilde på Facebook, og overfor Realityportalen uddyber hun:

LÆS OGSÅ: Bro og Jasmin sammen igen

- Jeg havde en veninde, der havde lovet mig sin lejlighed og bakkede så ud. Så nu mangler vi tag over hovedet fra på lørdag, da jeg skal være ude af min nuværende lejlighed der.

Hjælp af mor og far

Selvom Matilde bliver hjemløs lørdag, hvis der ikke dukker en lejlighed op, så betyder det ikke, at hun kommer til at stå på gaden.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne løber sit maraton nummer 1000

- Vi må se, hvad der sker, og ellers flytter lidt hjem til mine forældre, hvis jeg ikke når at finde noget. Vi leder efter noget sammen og håber, det dukker op inden lørdag.

Hvis Matilde ender med ikke at finde en ny lejlighed, betyder det også, at planerne om at flytte sammen med kæresten må sættes på pause. Matias flytter nemlig ikke med hjem til Matildes forældre i Klampenborg.

LÆS OGSÅ: Ditte Julies mareridt: Risikerer at miste huset

Se parrets opslag herunder.