Reality-stjerne i vild forvandling: Jeg var enormt ked af det

På et år er der sket en kæmpe forandring med stjernen fra 'Divaer i junglen' og 'Dagens mand'. Træning er en af hendes måder at blive glad på.

Nynne Larsen er blandt andet kendt fra 'Divaer i junglen' og 'Dagens mand', og siden hendes medvirken i programmerne, er hun blevet meget stærkere, og så er der sket lidt med hendes form og figur. Hun er nemlig blevet glad for styrketræning, som nu fylder en del i kalenderen.

- Jeg ved ikke længere, hvor meget jeg har tabt mig siden sidste sommer, da jeg har taget meget på i muskler, men er gået ned i fedtprocent. Vægtmæssigt er det et sted mellem 10 og 15 kilo. Men hvordan det er fordelt, ved jeg ikke, oplyser Nynne i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Paradiso udsat for vold i årevis: Jeg håbede hele tiden på, det blev bedre 

Hun fortæller til Realityportalen, at det har været helt bevidst at opnå et vægttab med sin træning, men at hun nu er gået hen og blevet glad for at træne og træner for fornøjelsens skyld.

Nynne Larsen ses ofte med højt humør, så det kan måske komme som en overraskelse for nogle, at det at få pulsen op for hende er en vej til at blive gladere, når livet føles svært. Det har det nemlig gjort den seneste stykke tid. Faktisk har hun været enormt ked af det, men hun ønsker dog ikke at uddybe, hvorfor hun har været og stadig er ked af det.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein forlovet i fem år: Derfor skal jeg ikke giftes og have børn lige nu

- Jeg tror, at vi alle nogle gange gennemgår nogle ting her i livet, som ikke altid er lige sjove - det tænker jeg alle kan relatere til. Så er der ikke andet end at gøre end at omgive sig med gode mennesker og generelt gøre ting, som gør én glad, siger reality-stjernen.

I begyndelsen af april valgte Nynne, selvom det føltes grænseoverskridende, at dele et billede på Instagram, som viser forskellen på 10 kilo. Det resultat opnåede hun med hjælp fra en personlig træner, og hun begyndte forløbet sidste sommer. Med sit billede på Instagram ville hun vise, at man kan, hvad man vil, hvis man beslutter sig for det.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

Siden er der altså røget et par kilo mere, og nu er målet ikke længere at tabe sig, men at blive gladere.

- For tiden træner jeg cirka fem gange om ugen alt afhængig af, hvor meget tid jeg har, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe reddet af sygdom: Jeg var meget fanatisk

Herunder kan du se Nynne før og efter hun begyndte at træne mere. Billedet er fra hendes Instagram-profil. 

 
View this post on Instagram
 

?

A post shared by Nynne Larsen? (@nynnelarsen) on