Reality-stjerne bliver verdensmester

Holdet fra tv-programmet var samlet, da Sarah Mahfoud skulle forsvare sin titel.

I den seneste sæson af 'Stjerner i trøjen' kunne man blandt andet følge bokseren Sarah Mafoud, som i den grad beviste, at hun har en vilje af stål, da hun kæmpede sig igennem programmet og endte med en tredjeplads.

LÆS OGSÅ: Bro afslører utroskab: Jeg var ikke mand nok 

Udover podiepladsen så fik hun også en række nye venner, og de har bevaret kontakten og det nære bånd, det stod klart, da bokseren i går gik i ringen for at forsvare sin VM-titel. Her var størstedelen af de andre deltagere enten med på sidelinjen og heppede på hende via de sociale medier.

Både Lisbeth Østergaard og Søren Le Schmidt, som vandt 'Stjerner i trøjen', var også med til forberedelserne i løbet af dagen i går, hvor Søren sørgede for kampshorts til den forsvarende verdensmester.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om for tidlig fødsel: Jeg hadede min krop

Men i Frederiksberghallen var næsten hele holdet samlet, da Sarah Mahfoud overlegent forsvarede sin titel med dommerstemmerne 3-0 over tyske Nina Meinke ved Mogens Palles afskedsstævne. Både Lisbeth Østergaard, Søren Le Schmidt,Simon Stenspil, Dan Andersen, Camilla Frederikke, Gorm Wisweu, Julie Rahbek, Sebastian Bull og Karina Frimodt var med på sidelinjen, og Thomas Evers Poulsen heppede med på soldaterkammeraten fra sydens sol.

LÆS OGSÅ: UHH: Sådan er Janni og Karsten med i ny dansk biograffilm

Se billedet af verdensmesteren herunder: