Reality-stjerne afslører: Havde det mentalt dårligt under 'Vild med dans'

Det er langt fra alt, man ser på tv.

I denne uges afsnit af 'Emili & Mads Emil', som kan ses på Discovery+, genforenes Emili med sin tidligere dansepartner Mads Vad, som svingede hende rundt i 'Vild med dans' sidste år. Selvom smilene dengang var store, viser det sig dog, at der gemte sig en dyster tid bag det polerede ydre.

LÆS OGSÅ: Mascha taler ud om abort

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mascha fortæller om den migræne, som nær havde kostet hende 'Vild med dans'-deltagelsen.

- Jeg havde det måske mentalt bare rigtig dårligt i den periode for at være helt ærlig, og der var det rigtig vildt at opleve at blive sat sammen med dig, som jeg aldrig havde mødt før, og jeg havde kun set dig på fjernsynet. At blive sat sammen med et menneske, man slet ikke kender, og så nå ind på og smelte helt sammen med og opleve sådan en vild støtte, lyder det fra Emili i programmet, og hun fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par afslører stor udfordring for produktionen

- Det var et personligt venskab, som kom ud af det blå, og jeg er evigt taknemmelig for den oplevelse på det personlige plan, det du har givet mig og lært mig. Du har lært mig så meget mere end dans i den periode.

Det er Mads Vad virkelig glad for at høre, fortæller han. Hele episoden kan ses i ugens afsnit, hvor Emili Sindlevs nye sko-kollektion også rammer butikkerne. Få et smugkig herunder:

LÆS OGSÅ: Efter stor kritik: Linse udtaler sig på ny om knivstikkeri