Reality-program kostede Bjerrehuus forholdet

Livet tog en uventet drejning for DJ og model Oscar Bjerrehuus, efter han blev færdig med gymnasiet.

Livet kørte på skinner for den unge Oscar Bjerrehuus. Han havde fast kæreste på tredje år og lige færdiggjort gymnasiet. Fremtiden så lys ud.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: 'Familien fra Bryggen' er tilbage

Men virkeligheden, som ventede på den anden side af skolen, kom bag på både Oscar Bjerrehuus og hans daværende kæreste Sofie Arendse, der måtte sande, at deres forhold ikke kunne holde til den nye hverdag.

Det fortæller den 21-årige model om bruddet til kæresten Sofie i podcasten '112 for knuste hjerter'.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne gravid igen: Ved ikke, om det er galt eller genialt

- Det er svært at sige, hvad der går galt. Vi stopper i gymnasiet, og der kommer man ligesom ud af den der skematiske hverdag, hvor vi var meget sammen og vi skulle begge to i skole og vi vidste ligesom, hvordan det hele var.

'Vild med dans' tærede på forholdet

Men det var ikke kun den nye hverdag, som var skyld i, at parret gik fra hinanden. Oscars deltagelse i 'Vild med dans' og de mange timer i danselokalet med dansepartneren Asta Björk tærede også Oscar og Sofies forhold.

LÆS OGSÅ: Annette Heick om krise i ægteskabet: Jeg mødte en anden mand

- Jeg bliver spurgt, om jeg ville være med i 'Vild med dans', og det krævede super meget af min tid. Pludselig var der ikke så meget tid og overskud til det hele. Jeg var meget usikker på, hvornår jeg kunne være sammen, og lige pludselig kom vi ind i en anden form for rutine, som på en eller anden måde ikke virkede, forklarer Oscar Bjerrehuus i podcasten og uddyber:

- Det er svært at forklare, men der var en følelse af, at vi ikke kunne 'connecte' mere. Vi kunne ikke være sammen, som vi plejede at være. Vi har intet at tale om. Det var super underligt og rigtig ubehageligt for os begge to, fordi vi ikke vidste, hvad det var, der forårsagede det, siger han.

LÆS OGSÅ: - Jeg har skrevet en undskyldning til Prins Nikolai

Vil ikke være tarvelig

Det er aldrig fedt at gå fra hinanden efter tre gode år sammen, men Oscar kunne ikke lyve overfor sig selv eller sin kæreste Sofie mere.

- Jeg kan ikke gå og lade som om, jeg er superforelsket. Jeg synes, det er tarveligt, hvis hun skal tro, at det her forhold godt kan blive til noget. Så jeg tager valget om, at vi mødes hos hende og snakker om det, fortæller unge Bjerrehuus og understreger, at det var den rigtige beslutning at gå fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Deltagere raser over 'Sommerdrømme'-vindere: Skævvridning af konkurrencen

I følge Oscar ville Sofie gerne have givet forholdet en chance mere og kæmpet for det, men han har ikke dårlig samvittighed over at have gjort det forbi, da han ikke længere var forelsket.

I dag er de gode venner, så den venskabelige kærlighed har heldigvis overlevet.