Reality-par skal i retten: I skylder 94.000 kroner

Anna og Oliver er presset til at finde en advokat, da de på fredag skal møde op i retten.

For omkring et år siden startede det hotte 'Paradise Hotel'-par Anna og Oliver virksomheden TEAM ERNECA op sammen. Her hjælper de gennem online forløb med kost og træning folk til at opnå gode resultater eller helt den krop, de drømmer om.

LÆS OGSÅ: Christel: Derfor ser jeg anderledes ud nu, end da jeg var med i ‘Paradise’

Det er tydeligt, at de to reality-stjerner brænder for deres job, men selvom det ligner, at arbejdet stort set kun er en ren fornøjelse for dem, så har de det seneste år, som virksomeden har eksisteret, kæmpet en sideløbende kamp.

Parret føler nemlig, at de er blevet udsat for en kæmpe omgang svindel.

For at komme godt fra start som selvstændige, sagde de ja til et tilbud fra DanaWeb, som på deres hjemmeside beskriver sig selv som værende Danmarks største webbureau og leverandører af blandt andet webdesign og markedsføring.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Linse er blevet HELT karseklippet

- Vi sagde ja til en fin pris på 1.200. Efter vi havde skrevet under, ringede de os op og sagde, at vi først lige skulle betale 8000 kroner i seks måneder, før aftalen om markedsføring for 1200 kroner ville træde i kraft, forklarer Anna til Realityportalen.

Skylder 94.000

Ifølge hende og Oliver er beløbet på de 8000 hverken noget, de har sagt ja til eller skrevet under på, og parret fortæller, at der i aftalen, de underskrev, var en fortrydelsesret på 20 dage. Derfor takkede de nej til tilbuddet, mens de stadig intet havde modtaget fra Danaweb, og fortrydelsesretten stadig var gældende.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

Dog mente DanaWeb, at de for det spildte arbejde skulle have 5000 kroner, hvilket Anna og Oliver ikke ville betale. I månedsvis har webbureauet og ERNECA FITNESS nu forsøgt at kommunikere med hinanden på mail og telefon for at nå frem til en løsning, men det er ikke lykkedes.

- Nu mener de så, at vi skylder dem 94.000. Det har stået på i et år, og nu har de slæbt os i retten. Utroligt nok. Og går man ind på Trustpilot, så er vi ikke de eneste, de har snydt, for jeg ved ikke hvor mange penge, siger Anna.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

Hun ved ikke, hvordan beløbet er blevet så højt. Men på fredag skal hun sammen med Oliver i retten i Roskilde, og derfor leder de nu efter en advokat, som de endnu ikke har fundet.

- Det er fuldstændig vanvittigt. Jeg har aldrig stået i sådan en situation før, siger en frustreret Anna.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra DanaWeb, men det har endnu ikke været muligt at komme i kontakt med virksomheden.