Foto: Martin Hvistendal Pedersen/Realityportalen
Foto: Martin Hvistendal Pedersen/Realityportalen

Reality-par: Sådan overlever et 'Paradise'-forhold

Camilla Tandrup Hansen og Alexander Rexen mødte hinanden på 'Paradise Hotel' og har dannet par i mere end to år.

I 2013 kæmpede Camilla Tandrup Hansen og Alexander Rexen om den halve million i 'Paradise Hotel'. Det lykkedes ikke for nogen af parterne at vende hjem med de mange penge.

Til gengæld fandt de kærligheden, og i dag har Camilla og Alexander dannet par i over to år. Et 'Paradise'-forhold, der varer ved, er ingen selvfølge.

- Noget af det vigtigste generelt i et forhold er tillid. Men i et 'Paradise'-forhold er det især vigtigt. Man får hjernedødt megen opmærksomhed, når man har været på tv, og man skal virkelig vide, hvor man har hinanden for ikke at blive skør i hovedet, fortæller Camilla til Realityportalen og understreger, at man virkelig skal være sikker på, at man vil forholdet:

- Det kan ikke nytte noget at gøre det halvt, for så er det dømt til at gå galt.

LÆS OGSÅ: Camilla om løgne og bedrag: Troede ikke, de kunne være så onde

Camilla var skeptisk

Camilla og Alexander på sommerferie sidste år. (Foto: Privat)
Camilla og Alexander på sommerferie sidste år. (Foto: Privat)

'Paradise Hotel' er fyldt med smukke piger i bikinier og veltrænede fyre i bare overkroppe. Baren er åben hver aften. Vejret er dejligt og omgivelserne smukke. Derfor er det også nemt at blive forelsket på hotellet i Mexico, erkender Camilla.

- Når man kommer hjem, og det bliver hverdag igen, forsvinder alle de romantiske omgivelser. Det er der, man finder ud af, om man bare blev grebet af stemningen, eller om man virkelig er forelsket i personen.

Hjemme i Danmark er der også risiko for, at fyrene vil udnytte deres 'Paradise'-status i forhold til pigerne i de vante omgivelser.

- Jeg var meget skeptisk overfor et 'Paradise'-forhold, fordi man tit både ser og hører om fyrene fra 'Paradise', der bare skal hjem og score en masse damer. Man kan aldrig undgå at blive usikker, når man ser, hvor mange tilbud de får. Heldigvis har Alexander aldrig givet mig nogen grund til at tro, at han skulle være sådan en type, slår Camilla fast.

LÆS OGSÅ: Camilla: Alexander er ikke en typisk score-fyr fra 'Paradise'

'Paradise' er den ultimative test

På 'Paradise Hotel' boede Camilla og Alexander sammen 24 timer i døgnet. Da de vendte hjem til Danmark, boede de i hver deres ende af landet, men kun for en kort periode.

- Fordelen ved at have været i Mexico sammen var, at vi var vant til at bo sammen. Netop derfor besluttede vi os ret hurtigt for at flytte sammen, siger hun og tilføjer:

- Jeg er ret overbevist om, at hvis man både kan klare at være på hotellet i Mexico og alt opmærksomheden hjemme, så kan man klare det meste.

LÆS OGSÅ: Alexander: Det er som at dø

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.