Reality-par medvirker i '7 dage med sex'

Realityparret Marc Dreier og Kamilla Schiøtt er i aften aktuelle i et helt nyt program på TV3, som går ud på at redde parforhold.

Marc Dreier, kendt fra 'Fristet, og kæresten Kamilla Schiøtt, kendt fra 'Paradise Hotel', medvirker i aften i programmet '7 dage med sex', som skal hjælpe forskellige par med at finde tilbage til udgangspunktet.

-Vi meldte os til programmet, fordi vi følte, at gnisten hurtig var væk i vores forhold. Vi manglede lidt hjælp til selvhjælp, forklarer Kamilla i dag til Realityportalen.dk og uddyber:

-Da vi så, at TV3 søgte deltagere, var vi slet ikke i tvivl om, at vi ville melde os i håb om at få gnisten tilbage i forholdet. Det ville også være sjovt at lave tv sammen, og vi vidste, at det ville blive en stor udfordring for os, siger hun.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Anna flytter fra Martin

Interessant uge

Parret vidste, at ugen ville blive udfordrende, men parret tog tingene, som de kom.

-Det var en utrolig oplevelsesrig uge. Vi lærte en masse om hinanden og om os selv. Det svære er jo, at når man har set hvilken positiv effekt det har på sig selv og hinanden, er kunsten jo at fortsætte med at praktisere det, siger Marc.

Derudover var syv dage med sex heller ikke det værste.

-Det var rart at prøve at skulle igennem syv dage med sex og samtidig være lidt på uvant grund. Derudover var det sjovt at se, om man kunne højne sit eget bund-niveau i forholdet og få et mere solidt forhold i takt med, at man får total indsigt i hinandens behov. Nogle ting lykkedes andre ting gjorde ikke, siger Marc.

LÆS OGSÅ: Steffan og 'diva'-baben flytter sammen

Nervøs for premieren

Parret glæder sig til at se sig selv på skærmen i aften, men det er med splittede følelser.

-Jeg er spændt på at se programmet i aften. Det bliver sjovt og spændende. Men jeg er også bare rigtig nervøs! Vi har jo ingen anelse om, hvad de har taget med. De filmede uafbrudt i en hel uge, men vi er med i cirka 20 min i aften, siger Kamilla.

Få en smagsprøve på programmet herunder:

Se med i aften på TV3 klokken 21.00.

LÆS OGSÅ: Hannah springer ud som sanger

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.