Reality-par flytter væk

Line Maria har fået sin vilje, og nu rykker parret væk fra provinsen og ind til storbyen.

Det populære reality-par Nicklaes og Line Maria har tidligere givet udtryk for, at de ikke er helt enige, når det kommer til, hvor de ønsker at bosætte sig, men nu ser det ud til, at Line Maria har fået sin vilje.

- Nicklaes er ikke foretaler for at rykke ind til byen, men "Happy wife, happy life", fortæller den tidligere 'Ex on the Beach'-babe, Line Maria.

LÆS OGSÅ: VOLDSOMME BILLEDER: Lisbeth Østergaard skadet under tv-optagelser

Selvom Nicklaes ifølge Line Maria er den, som må give sig, hvis han vil have en glad kæreste, virker det ikke til, at han synes, det er en helt dum idé at flytte fra provinsen og ind til storbyen.

- Jeg er en en bonderøv. Jeg elsker landet, og jeg elsker naturen. Havde du spurgt mig for tre år siden, skulle jeg aldrig ud af Hedehusene, men nu er jeg kommet længere i mit liv. Jeg har fået nyt arbejde, og det er mere fleksibelt - så at bo i København er en meget stor mulighed, siger Nicklaes, som er den ene halvdel af online-coach firmaet, First Choice Fitness.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig fra 'X Factor'

Parret er dog enige om, at storbylivet ikke bliver for evigt.

- Min drøm er at få et dejligt stort hus ude på landet, langt væk fra alt larmen, men det kommer nok om nogen år, nu tager vi lige det her storby-liv først, siger Nicklaes, hvis kæreste også gerne ser, at de flytter videre, når de engang har fået nogle børn, og de skal starte i skole - gerne til Vejle, uddyber Line Maria.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe er gravid: Ikke planlagt

I aftenens afsnit af 'Livet efter Singletown' kommer du med parret på boligjagt i det indre København.

Se klippet nedenunder, hvor parret kigger på lejlighed. Se hele afsnittet på Discovery+.