REALITY-KRIG! Lenny om Teitur: Han stikker sine venner i ryggen

Der er sket noget mellem Lennys kæreste Melina og Teitur, som har fået Lenny til at bryde al kontakt til Teitur.

I sidste uge blev det offentliggjort, at Teitur Skoubo og Lenny Pihl Christensen skal møde hinanden i ringen i 'Stjerne Boksning' 2021. At dømme efter sidste år bliver det en intens omgang, når de i alt 11 realitystjerner skal forsøge at bokse sig vejen til finalen. Men nu viser det sig, at der især er udsigt til intensitet og drama i ringen.

De to 'Paradise Hotel'-stjerner, som førhen har været tætte venner, er nemlig kommet op at skændes, at venskabet ikke ser ud til at kunne reddes.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem vinder 'Vild med dans' 2020?

- Han har pisset gevaldigt på mig, Melina og vores venskab. Du aner ikke, hvor du har ham. Han stikker dig i ryggen, når du kigger væk, og han tænker ikke på andre end sig selv og sin "stjernestatus", lyder den hårde anklage om Teitur fra Lenny.

- Drengen har storhedsvanvid og tror, han er hævet over alle andre. Han er på vej ned ad en sti, hvor han ender alene, for når folk ser hans sande jeg, så vil de ikke have noget at gøre med sådan et sørgeligt menneske, siger Lenny til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Didde taler ud om særligt øjeblik: Derfor bliver jeg så rørt

Haft de samme venner i 15 år

Teitur genkender ikke beskyldningerne fra Lennys side, da han har formået at holde på sine venner i 15 år.

- De venner, jeg har tættest på mit liv, er dem fra folkeskolen af, som jeg ser mest til. De ved, at jeg ville gøre alt for dem, og jeg ved, at de vil gøre alt for mig. Så det er spændende at vide, hvilke “venner” jeg stikker i ryggen, da jeg har haft den samme vennegruppe de seneste 15 år, fortæller Teitur til Realityportalen og fortsætter:

- Men det må han gerne tro, så længe mine venner ved, at de kan stole på mig.

LÆS OGSÅ: Hun sagde JA!

Drama i 'SingleTown'

Hverken Teitur eller Lenny kan uddybe, hvad problemerne har rod i. Teitur bekræfter dog, at det drejer sig om Melina, som både ham og Lenny medvirker i Dplay-programmet 'SingleTown' sammen med.

- Det, som er sket mellem mig og Melina, må i se i 'SingleTown'. Der er vi begge to i hvert fald uenige om, hvad der er sket, fortæller Teitur til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Tv-personlighed skjulte sig i vildmark i ni måneder: Russisk mafia ville slå mig ihjel

'SingleTown' har premiere på søndag klokken 10 på Dplay.

Se teaseren for 'SingleTown' herunder:

LÆS OGSÅ: Teitur udtaler sig om Jonass' kæreste