Reality-hunk om svær kamp: Måtte trække sig fra flere tv-programmer

Sy Lee åbner op om sin hårde kamp, som har kostet ham flere samarbejdsaftaler.

Det er længe siden, vi sidst har set til bloggeren Sy Lee, som vi også kender fra realityprogrammerne ‘Divaer i junglen’, ‘Fristet’, ‘Ninja Warrior’,  ‘For lækker til love’ og senest ’Family Food Fight’. Og det er der en helt særlig grund til, står han nu frem og fortæller.

- Jeg har ikke haft det godt længe, og jeg må erkende, at jeg må søge hjælp, hvilket jeg har gjort, og jeg får hjælp, og det er jeg ikke klar til at åbne op endnu, fortæller han til Realityportalen.

Realitystjernen uddyber, at han ifølge sin læge har en moderat depression, som han har kæmpet med det meste af 2019.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen er blevet politianmeldt: Det er en personlig hetz

Takket nej til flere tv-projekter

For første gang i en længere periode opdaterer Sy Lee sine følgere på sin blog, hvor han åbent og ærligt i en video fortæller om den kamp, som han gennemgår lige nu.

- Jeg vil gerne være ærlig over for jer. Jeg føler, at jeg brug for at fortælle det til jer, fordi I følger med. Jeg føler også, at det er sundt for mig at fortælle jer det, tale ud, måske bearbejde det og være ærlig omkring mit liv i stedet for at gå rundt og fake, at alt er perfekt, og at jeg har det godt.

Han fortæller også, at hans nedtrykte tilstand gør, at han hverken kan overskue sin hverdag, tage til events eller medvirke i tv-programmer.

- Det gør mig ked af at sige, og det frustrerer mig rigtig meget, at min depression har forårsaget, at jeg har lagt rigtig mange projekter på hylden. Jeg har været nødt til at takke nej til rigtig mange fede muligheder, som jeg har fået tilbudt i år.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er min psykiaters dom

Skulle lave program for TV 2

Tidligere i år medvirkede Sy Lee i ’Family Food Fight’, og det åbnede ifølge ham op for flere tv-tilbud. Blandt andet ’For lækker til love’, ’Party Starters’ og angiveligt et TV 2-program, fortæller han til Realityportalen. Det har han dog måttet droppe.

- Jeg var i gang med at lave et tv-program for TV 2. Et sindssygt hårdt og tungt program, der var hjerteskærende, fordi det tager fat i nogle tunge emner i livet. Jeg kunne ikke klare presset, og jeg måtte trække mig ud, fordi jeg tvivlede på mig selv, om jeg skulle dele så mange personlige ting i netop det program.

Realityportalen har været i kontakt med TV 2, som fortæller, at de dog ikke har hørt om dette tv-projekt med Sy Lee som deltager.

LÆS OGSÅ: Sy Lee åbner op: Vil jeg gerne skifte køn?

Kæmper sig tilbage

Sy Lee beskriver sin tilstand som et mørkt og dybt hul, som han hver dag forsøger at kæmpe sig ud af - processen går langsomt, men heldigvis fremad, fortæller han.

- Jeg har erkendt, at jeg har et problem, der skal løses, og der kan gå lang tid. Jeg sidder her og er hudløst ærlig og er åben omkring det. Jeg håber, at I vil respektere, at jeg tager tingene stille og roligt og i mit eget tempo. Og jeg håber, at I er tålmodige nok til at vente på mig, hvor jeg til næste år har nogle ting til jer.

Han understreger, at han får hjælp til at håndtere sin depression, men han vil ikke nærmere ind på, hvilken slags hjælp, for det gør for ondt at snakke om.

Du kan se hele videoen, hvor Sy Lee taler ud om sin depression, HER.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse med ‘Paradise’-babe: Nu er hun kæreste med en mand