Foto: TV3
Foto: TV3

Reality-dronning laver stort karriereskift

Hun er kendt for at være sig selv, og hun er ikke at være bange for at vise det meste. Det har hun ikke tænkt sig at sætte en stopper for, bare fordi hun skifter karriere.

Susan K. startede sin reality-karriere allerede i 2009 i den 4. sæson af 'Paradise Hotel'. Siden har hun opbygget et solidt Reality-CV, og med sin medvirken i utallige andre realityshows, som 'Divaer i junglen', 'Sommer i Sunny Beach', 'Fangerne på fortet' m.fl. må hun siges at være en af de mere garvede og ikke mindst populære reality-stjerner.

LÆS OGSÅ: Præsident Zelenskijs utrolige historie: Komiker og krigshelt

Artiklen fortsætter under videoen...

LÆS OGSÅ: Thomas Bo Larsen åbner op: Så slemt var mit misbrug

Når hun ikke har givet en masse af selv på tv-skærmen, har hun været at finde i restaurationsbranchen, men nu søger hun andre udfordringer.

- Lige nu har jeg valgt at gå fra bar- og restaurantbranchen til et karriereskift på voksen-elevløn som SOSU-hjælper. Jeg har ikke gået i skole i 30 år, men nu synes jeg egentlig, at jeg har fundet mig godt til rette i noget, som jeg ikke anede skulle være så positivt for mit liv, fortæller den 47-årig reality-dronning i podcasten Sladderkongen.dk.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen støtter Teitur: Jeg kender ham

Hun uddyber, at hun på ingen måde lægger afstand til sin rolle inden for reality-verden, men at hun bestemt skelner mellem Susan K., der går på arbejde og tager en uddannelse, og Susan K. på skærmen.

- Jeg er sådan set også en form for sexsymbol, og jeg vil da elske, at folk stadigvæk så mig sådan, når jeg fylder 48 år, men ikke ligner en på 48 år, fortæller hun og fortsætter:

- Men til daglig, når jeg går og tømmer stomiposer og katetre og kommer hjem efterfølgende og går ud og dyrker mine tomater, peberfrugter og chilier, så er jeg altså en helt anden, fortæller Susan, som gerne lader sin tid i 'Paradise Hotel' definere, hvem hun er, for hun har lært en masse af det.

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om nedturen: Afslører alt

- Alle de negative ting, der er fulgt med, dem skal man bruge til noget positivt, det er et virkelig godt råd til alle, for så gør man ikke det lort igen, ellers så synes jeg, man taber, siger Susan.

Der er ikke noget, der tyder på, at Susan K har tabt noget, selvom hun mener, at hun nok er en af dem, som har fået mest tæsk af pressen gennem tiden.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Sådan friede kæresten