Reality-deltager frygter sin Facebook-profil slettet

Natascha Margueritte Kristiansen frygter, at Facebook vil slette hendes profil, som er et minde fra hendes tid i 'Big Brother' tilbage i 2013.

Den tidligere 'Big Brother'-stjerne Natascha Margueritte Kristiansen også kendt som Camilla Nielsen har flere gange oplevet at få lukket sin Facebook-profil. Lukningen skyldes hendes politiske holdninger.

- Det er simpelthen Rasmus Paludans opslag, som jeg støtter. Jeg støtter ham, når udlændinge kommenterer på hans side. Jeg har jo mine holdninger og er ikke bange for at stå frem.

LÆS OGSÅ: Camilla fra 'Big Brother' har skiftet navn

Natascha fortæller til Realityportalen, at hun flere gange siden i sommers, hvor hun begyndte at støtte Rasmus Paludan, har været blokeret af Facebook. Den seneste blokering var 30 dage, som igen var udfaldet af hendes skarpe holdninger til udlændinge.

- Jeg tænker på, bliver udlændinge også blokeret for at kritisere ham (Rasmus Paludan red.), jeg tvivler. Men nu er jeg tilbage, og jeg bliver nødt til at passe på, for næste gang vil de slette profilen.

LÆS OGSÅ: WOW! Hele to 'Forsidefruer' har fået opereret numsen

Lægger låg på politiske holdninger

Natascha ønsker ikke, at Facebook sletter hendes profil, fordi hun har en markant holdning, da hun ser Facebook-profilen som et minde fra hendes tid i 'Big Brother' tilbage i 2013.

- Jeg havde jo ikke Facebook, før jeg var med i Big Brother, og jeg havde nok ikke haft det, hvis det ikke var for den sjove oplevelse, som Big Brother har medført, og som min profil afspejler.

På Nataschas Facebook-mindeprofil er det dog ikke billeder fra 'Big Brother', der dominerer siden, men nærmere hendes højt elskede hund Conrad, som desværre er gået bort. Conrad er stadig i Nataschas tanker, og hun er derfor ved at udgive en bog om hunden.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Camilla: Ny hund kan aldrig erstatte Conrad

- Min bog skal handle om Conrad fra start til slut. Jeg har fundet et forlag, så når jeg er færdig med den, så ryger den videre til dem.

Natascha forventer at udgive bogen den 29. juni, hvor Conrad ville være fyldt 13 år, hvilket hun understreger som en helt speciel dag.

LÆS OGSÅ: Sasha Klæstrup stemmer for første gang på grund af Paludan

Stadig mit hjerte hos Paludan

Selvom Natascha vil lægge låg på sine politiske holdninger på de sociale medier, så står hun stadig ved sine ord.

- Jeg ved, hvem jeg stemmer på til næste valg, og det bliver Rasmus Paludan, fordi hans holdninger er gode for Danmark.

Natascha bekræfter ligeledes at hun stadig er medlem af Stram Kurs partiet, som hun har betalt kontigent til siden august 2019.

LÆS OGSÅ: Realitybabe støtter Stram Kurs