Michelle  og Kasper fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Michelle og Kasper fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

Reality-babe opereret: Frygtede at vågne uden bryster

Michelle anede ikke, hvordan hendes bryster ville komme til at se ud, før hun blev opereret.

I aftenens afsnit af 'Plastikkongerne' skal Michelle Vind fra 'Ex on the Beach' til Tyrkiet for at blive opereret i sine bryster. Hun har gennem længere tid været plaget af smerter, og derfor kunne man i sidste uges program se hende opsøge Rikke Chili og BeautyTrips for at få lavet sine bryster igen.

LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is

Operationen indebærer både et brystløft og også formodentlig nogle nye implantater, men forud for operationen vidste Michelle ikke, hvordan hendes bryster ville komme til at se ud, og det er ikke ualmindeligt.

- Det er først under operationen, at kirurgen hundrede procent  finder ud af, hvad der er plads til, og hvad der ser godt ud i forhold til Michelles krop. Da vi ikke ved, hvor Michelles smerter kommer fra, og hvad de kommer af, er det en ret udfordrende operation for Doktor Kamran.

Til Stjerneboksning viste Michelle sine nye bryster frem for første gang (Foto: Henrik R. Petersen)
Til Stjerneboksning viste Michelle sine nye bryster frem for første gang (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg takkede nej til ‘For lækker til love’

Ingen implantater?

Michelle valgte BeautyTrips, fordi hun kendte Rikke og følte sig tryg ved det, men i programmet kan man se en tydeligt nervøs Michelle. Det var dog netop hele usikkerheden omkring resultatet, der påvirkede hende.

- Jeg var mest nervøs for, at jeg ville vågne op med små bryster. Jeg var bange for, at jeg slet ikke kunne få implantater i, men jeg fik 360 ml i, så det var helt perfekt, fastslår Michelle.

LÆS OGSÅ: Lenny om 10 år yngre pige: Ikke glad for mit liv i rampelyset

Efter operationen, da hun første gang ser sine bryster, er hun dog ikke helt tilfreds, men det lader altså til, at det vender. Med sig har Michelle kæresten Kasper, som er kendt fra 'Paradise Hotel' og 'Ex on the Beach', og han har en sød overraskelse i ærmet til sin nyopererede kæreste.

Få et smugkig herunder, hvor Michelle bryder grædende sammen over sine nye bryster, og se med i aften kl. 21.00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.

LÆS OGSÅ: Amalie forklarer sig: Derfor er min nye fyr hemmelig