Reality-babe om exen: Håber vi finder sammen igen

Reality-parret ses igen efter en turbulent tid.

Da reality-stjernen Rikke Chili og Martin Celosse-Andersen gik fra hinanden i november, lagde de ikke skjul på, at deres brud ikke skyldtes manglen på kærlighed, og siden har de da også haft svært ved at slippe hinananden.

De både rejser og tilbringer meget tid sammen, ligesom Rikke hyldede Martins døtre for sin rolle som bonusmor på mors dag. Forleden satte Martin ydermere en afstemning i gang på Instagram om, hvem af ham og Rikke der havde overscoret. Så man kunne godt tro, at de to var et par igen, og det er måske heller ikke helt ved siden af.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen om fyring: Støtter TV 2

- Vi har ikke fortalt pigerne, at far og bonusmor ikke er kærester mere. Jeg tilbringer stadig meget tid sammen med pigerne og elsker at være i deres liv, men Martin og jeg har også setes en del nu efterhånden uden pigerne. Et break up er jo altid så fandens svært, men når der er børn involveret, er det bare så meget sværere, fortæller Rikke og fortsætter:

- Vi ved ikke selv og kan ikke selv pt. finde ud af, hvad der kommer til at ske. Vi har ting, hvor vi har såret hinanden og være grimme overfor hinanden - og det sker jo i forhold. Nogle gange er det bare hårdere end andre. Lige nu ser vi tiden an. Men vi ved intet 100 procent. Det kan være helt slut om en uge, eller vi kan blive sammen i 10, 20 30 år.

LÆS OGSÅ: Reality-babe er gået fra kæresten: Hans egen skyld

Håber på at blive kærester

Rikke ønsker ikke at uddybe, hvad de to har gjort mod hinanden, som har været sårende. De prøver nu at se fremad og opbygge en større forståelse for hinanden i erkendelsen af, at de ikke ser ens på alting. Der er dog ingen tvivl om, hvad målet er.

- Jeg håber, at vi kan finde sammen på de rigtig præmisser igen - der samme gør Martin. Hvis ikke, skal vi ikke være sammen, og det ønsker vi heller ikke, fastslår Rikke.

LÆS OGSÅ: Naboer afslører: Politi og ambulance hos Sidney

Parret bor ikke sammen, men det var på tegnebrættet, da de brød i efteråret, så nu er de planer sat på stand by, indtil de har fundet ud af, om det skal være dem igen.