Reality-babe i chok: Har fået ny corona-mutation

Amanda Palm er i chok over den besked, hun modtog på sundhed.dk.

Reality-baben fra 'Paradise Hotel' Amanda Palm fik i går konstateret corona, men dengang vidste hun ikke, at der var tale om en mutation, det har hun fået oplyst af Statens Serum Institut i dag.

- Det er den anden variant, jeg har, skriver Amanda til Realityportalen i samme nu, som hun får svaret.

LÆS OGSÅ: Parret jubler: Medina har født

Om det er den britiske, sydafrikanske eller en helt anden mutation, ved Amanda stadig ikke.

- Det kan de ikke sige, men det er i hvert fald den anden variant altså mutationen. Men altså det skulle være den britiske, som er mest udbredt, så sandsynligheden er størst for, at det er den naturligvis, fortæller Amanda, der fik noget af et chok, da hun fik beskeden om, at hun har en mutation.

- Det er ikke rart og jeg synes det er uhyggeligt at tænkte på, og jeg er også bange for at få det værre.

LÆS OGSÅ: Laila Friis-Salling lever frit i Grønland: Her er ingen corona

Holder sine følgere opdateret

Indtil videre har Amanda det okay bortset fra lidt hovedpine, feber og ømhed i kroppen. Hun har valgt at lade sine følgere følge med i hendes sygdomsforløb på Instagram.

- Rigtig mange spørger, om jeg vil holde mine følgere opdateret hver dag om, hvordan jeg har det osv., og det vil jeg gerne. Og jeg kan også godt forstå, at man er nysgerrig på, hvordan folk får, det når de har corona. Det kan jo være forskelligt, fortæller Amanda, der har taget alle forholdsregler i forhold til ikke at blive smittet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder kritiseres som mor på de sociale medier

- Jeg ved ikke præcis, hvor at jeg har fået det fra, men jeg kan fornemme at flere og flere, jeg kender i Aalborg, er smittet, så jeg fornemmer, at den spredes enormt hurtigt heroppe. Jeg har ingen i min indre cirkel af veninder, som er testet positiv på nuværende tidspunkt, så det er ikke til at sige 100%, hvem jeg har fået den af.

Amanda opfordrer alle til at hente en helt bestemt app.

- Jeg vil gerne opfordre andre til at hente smittestop appen. Jeg fortryder, at jeg ikke havde downloaded den, så jeg havde mulighed for at vide, hvor jeg har fået det fra. Derudover kan den være med til at stoppe smitte, da den påminder en om, at man potentielt kan være smittet efter kontakt med en anden smittet, fortæller Amanda.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup takker danskerne

Får hjælp af veninderne

Amanda har isoleret sig i eget hjem og kan af gode grunde ikke komme ud, men hun har nogle gode veninder, der er der for hende.

- Jeg har gode veninder, som handler ind, når jeg har brug for det. Jeg har heldigvis online studie, jeg kan følge med i og arbejde til at få tiden til at gå, så længe jeg kan følge med på en skærm selvfølgelig, da det godt kan gøre mig lidt svimmel, fortæller Amanda, der læser en Bachelor i innovation og entrepreneurship.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus' far påkørt: Helt utroligt, han overlevede