Reality-babe i chok efter overfald

Hele familien er rystet efter overfaldet.

Den tidligere 'Divaer i Junglen'-deltager Sasha Klæstrup oplevede i weekenden enhver forældres værste mareridt, da hendes 7-årige datter, Tria, pludselig blev angrebet af en voksen mand. Det skete under en fødselsdagsfest hos en bekendt i gården, hvor familien bor.

LÆS OGSÅ: Ung mor ramt af sygdom: Der er en mening med det 

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Sashas søster Nikita Klæstrup fortæller om 'Divaer i Junglen'.

Sasha var gået op i lejligheden for at putte sin mindste datter, mens hendes mellemste datter, Tria, spurgte, om hun måtte være nede i gården en halv time længere. Det fik hun lov til.

- Jeg ligger og putter den lille, og så hører jeg en eller anden skrige som en fucking psykopat. Så skriver jeg til min mand, hvem fanden det er. Så skriver han "To sekunder". Han finder så børnene, der gemmer sig grædende bag biler. Og så kigger jeg ud af vinduet og kan se, han står og siger "Vis mig, hvem det er", fortæller Sasha, som kunne se en af de andre børn forklare sin far, hvad der var sket.

LÆS OGSÅ: Casper Balo indrømmer: Er forelsket i denne ‘Bachelor’-babe

- Så løber jeg ned, og så begynder jeg at råbe af ham (overfaldsmanden, red.) "Hvad fanden bilder han sig ind, hvis man kvæler en 7-årig pige, er man syg i hovedet".

Havde leget med manden hele dagen

Sasha fortæller, at pigerne har smidt nogle blade på manden, og først har han grinet af det, men så er han pludselig blevet sur.

- Børnene havde leget med den her mand hele dagen, han har faktisk været sød, der har ikke været noget. Hans eget lille barn på et par måneder var der også, hans kone eller kæreste var der også, men så er det lige pludselig slået klik i hovedet på ham, fortæller Sasha og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursens kæmpe kovending: Var imod børn på sociale medier

- Så har han taget fat i Tria og har kastet hende på jorden og kvalt hende og revet hende i håret, siger hun selv, og de andre børn har set det. Jeg er ret påvirket, og det er mine børn også. Min mand er påvirket,  Trias far er påvirket, det er noget, der har påvirket os alle sammen. Det er sateme ikke et voksent menneske, det er sket for, det er et lille, hjælpeløst, skræmt barn, han har gjort det her ved.

Ifølge Sasha har manden selv fire børn. Politiet kom hurtigt efter episoden, da de blev tilkaldt, og manden blev anholdt. Der kom også en ambulance og tilså Tria, og dagen efter blev hun undersøgt på skadestuen.

LÆS OGSÅ: Stor ændring i ‘Robinson’: Tilbage til 1998

Sasha ved ikke, hvad der videre skal ske i sagen, men hun understreger, at hun har en god advokat, som presser på, og hun håber på, at manden vil blive dømt.