Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Reality-babe efter maraton-fødsel: Ville gøre det hele igen

Selv om det var en hård fødsel på 18 timer, så ville Frida gøre det hele om igen.

For en uge siden kunne vi her på Realityportalen.dk afslører, at 'Big Brother'-deltageren Frida Susan Møller har født sit første barn. Men selv om der i sidste ende kom en sund og velskabt pige ud af det, så var det langt fra en nem fødsel.

Frida og kæresten er stolte af deres datter, og det forstår man godt. (Foto: Privat)
Frida og kæresten er stolte af deres datter, og det forstår man godt. (Foto: Privat)

- Fødslen varede 18 timer, så den var lang og hård. Der blev født fem andre børn på en tid, jeg var derinde med veer, men det endte jo godt, fortæller Frida til Realityportalen.dk.

- Vi fik den smukkeste og dejligste lille datter, vi kunne ønske os. Hun var det hele værd, og jeg ville gøre det igen for hende. Jeg elsker hende så højt, slår den nybagte mor fast.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Singleliv’-babe har født

Stort ansvar

Fridas kæreste har allerede en datter fra et tidligere forhold, og han var derfor forberedt på, hvad der ventede. Men det kom det bag på Frida, hvor mange følelser det hele involverede.

- Det er helt fantastisk at blive mor. Jeg har aldrig oplevet så store følelser før. Vi er så stolte og lykkelige for at have hende i vores liv. Mor-titlen er et stort ansvar, og jeg vil gøre alt for, at mit lille vidunder har det godt, fortæller den lykkelige mor.

- Vi er lykkelige, min kæreste og jeg. Vi elsker hinanden og vores lille pige. Vi har gode venner og familie bag os, og de elsker også vores pige. Hun er omgivet af kærlighed, præcis som man ønsker sig. Det er da lykken.

LÆS OGSÅ: Dan fra ‘Singleliv’ jubler: Jeg skal være far igen

Ingen tvivl om navnet

Den lille pige har fået navnet Ziah Silvia Møller Jensen, og da det først blev bragt på banen, var der ingen tvivl hos parret.

- En af mine veninder remsede navne op, og Ziah var et af dem, der blev sagt. Jeg nævnte det med det samme for min kæreste, da jeg kom hjem. Og vi var ikke i tvivl om, at det var dét, som pigen i maven skulle hedde.

Frida fortæller desuden, at parret er flyttet i hus, hvor de bor med datteren og en lille hund, og de glæder sig til fremtiden sammen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-babe har født

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.