Sasha Louise Sprange Foto: Bo Nymann)
Sasha Louise Sprange Foto: Bo Nymann)

Reality-babe droppet af kæresten på mail

Kærligheden brast for reality-stjernen, som nu vil anmelde sin eks.

For tre år siden tonede Sasha Louise Sprange frem på skærmen i 'Robinson Ekspeditionen, og selvom det blev en kortvarig ekspedition for reality-baben, så blev hun hurtigt et kendt ansigt. For et år siden fandt hun så kærligheden, og alt tegnede lyst, men under overfladen gemte der sig en helt anden historie.

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en overraskende status på sit forhold til Mikkel.

Det kulminerede i en træls afslutning på et forhold, som Sasha Louise troede var den helt store kærlighed. Under sin påskeferie modtog Sasha Louise nemlig en mail, hun slet ikke var forberedt på. Realityportalen har set mailen, hvor hun blev droppet af kæresten gennem et år, som hun også boede sammen med.

LÆS OGSÅ: Drama efter brud: Hun lyver!

- Mark slog op på en mail og smed mig ud fra dags dato. Vi havde et skænderi i lørdags, og så fik jeg en “opsigelse af vores forhold” pr. mail, imens jeg holdt ferie med min familie i Jylland! Jeg er virkelig knust, fortæller Sasha Louise til Realityportalen og fortsætter:

- Han har behandlet mig dårligt så mange gange. Han har truet med at smide mig ud, og han har sagt at jeg ingenting var værd. Han har sammenlignet mig med andre kvinder. Jeg mistede mig selv til sidst i forholdet. Jeg gik på kompromis konstant og accepterede ting, som ingen burde acceptere. Jeg kan ikke sige så meget endnu, men jeg vælger at gå videre med sagen og anmelde ham for, hvad han har gjort imod mig.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘X Factor’-dommer venter barn

Beskylder eksen for vold

Reality-baben mener, at ekskærestens opførsel og den konstante sammenligning med andre kvinder til sidst var med til at give hende en spiseforstyrrelse, og hun endte med at veje 49 kilo. Men ifølge hende var der også tale om mere voldsomme ting i forholdet.

- Der har desværre været meget vold i over 6 måneder i vores forhold, og jeg har været til lægen med det. Jeg har både video- og billedemateriale. Mark har ikke været ordentligt overfor mig. Jeg har aldrig fundet mig i vold før i et forhold, men med Mark har jeg gået over mine grænser gang på gang og givet ham lov til at misbruge mig og min ubetingede kærlighed, fortæller Sasha.

LÆS OGSÅ: Ralf efter stor sejr: Det er Lisbeths skyld

Ekskæresten: Det passer ikke

Hos ekskæresten Mark vækker historien meget undring, og han kan ikke genkende Sashas beskrivelse af deres forhold.

- Det er ikke nogle oplysninger, jeg er bekendt med og vil ikke gå i yderligere detaljer i forhold til Sasha. Jeg har ingen interesse i at gå ned på et personligt niveau, der kan såre min ekskæreste. Jeg vil blot pointere, at det er nye oplysninger for mig, hvis jeg skulle have været voldelig i forholdet. Jeg kan yderligere kommentere, at der ingen anmeldelser ligger på mig. Jeg har ikke yderligere kommentarer, fastslår Mark overfor Realityportalen.

Sasha Louise måtte i går forlade sin og ekskærestens lejlighed i hastværk med alle sine ting, fordi han ifølge Sasha Louise ellers ville smide dem ud. Hun fortæller, at hun nu befinder sig på et krisecenter for kvinder.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Christiane er gravid