Reality-babe dropper barsel: På arbejde 2 dage efter fødslen

Der bliver ingen barsel til hverken Anna eller Oliver, som allerede er tilbage på jobbet.

Anna Seneca blev mor til sønnen Mio onsdag d. 5. maj, men hvor de fleste andre mødre kan se frem til at nyde en god lang barsel efter fødslen, så har Anna og Oliver valgt en lidt anden tilgang til forældreskabet og barselsboblen.

- Vi har ikke noget barsel. Vi har både vores firma og vores Instagram, vi har dog lige informeret vores team om, at vi tager den her uge fri, hvis man kan sige det sådan, så vi ligesom kan give Mio alt den opmærksomhed, han har brug for, fortæller Anna og fortsætter:

- Men ellers har vi jo muligheden for at arbejde hjemmefra, så det er derfor, vi har valgt ikke at melde barsel, for jeg tror også, vi ville røv kede os, hvis vi havde barsel og ikke kunne arbejde, nu når vi kan arbejde, som vi kan.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver taler ud: Havde øjenkontakt med sønnen under fødslen

Ny chef i virksomheden

Selvom det først er fra i næste uge, de rigtig tager hul på arbejdet igen, så tog den nybagte mor allerede forskud på glæderne, inden voksenbleen var smidt.

- Jeg har allerede lavet nogle kampagner klar, så jeg er faktisk på arbejde. Jeg lavede min første kampagne i fredags, så det var 2 dage efter fødslen, fortæller hun med et grin og understreger, at de nyder friheden i deres arbejde, som helt sikkert vil gavne både dem selv og sønnen på sigt.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver udsat for rygte om Gustav Salinas

- Det er dejligt, jeg så lige kan lave noget arbejde, mens han sover, og så når han vågner, er jeg tilbage på mor-pinden. Vi kan selv bestemme, hvor meget tager vi ind og dit og dat. Og vi har jo ikke faste arbejdstidspunkter, så hvis nu Mio synes, vi skal lege hele dagen, kan jeg jo altid sidde med noget arbejde om aftenen.

Det står dog fast, at arbejdet bliver på Mios præmisser, og i den forstand er der altså kommet en ny chef i både virksomheden og i Anna og Olivers liv.

LÆS OGSÅ: Reality-par skal i retten: I skylder 94.000 kroner