Luna. (Foto: Kanal 4)
Luna. (Foto: Kanal 4)

Rasende ung mor: I opfører jer som Hitler!

Luna Munk fra 'De unge mødre' er ikke just tilfreds med en af tidens store debatter. Nu melder hun sig ind i kampen.

'De unge mødre'-deltageren Luna Munk er rasende. For tiden debatteres det nemlig, om et 11-måneders spædbarn, hvis afdøde, danske forældre er IS-krigere, skal til Danmark eller ej, og Luna er ikke tilfreds med de mange negative holdninger til barnet.

LÆS OGSÅ: Boris Laursen: Jeg brækker mig over Fie

I et langt opslag på Facebook råber hun nu alle dem op, der mener, at barnet også kan anskues som en kommende IS-kriger:

- Under Anden Verdenskrig gjorde Hitler brug af racelæren i forsøget på at udrydde en hel befolkningsgruppe på baggrund af deres religion, herunder børn. Børnene var jo født ind i det, og forældrenes valg af religion definerede jo deres børn, så det var okay, at de døde, skriver Luna og fortsætter sin sammenligning:

LÆS OGSÅ: Luna åbner op: Blev reddet af 'De unge mødre'

- Er der ingen, der kan se parallellen her? Er der virkelig ingen, der kan se, hvad der foregår? Vi taler om et uskyldigt barn på 11 måneder, som ikke er defineret ud fra sine forældres handlinger!

Skal vi bryde den sociale arv eller ej?

De mange negative holdninger går da også ud på, at barnet ikke fortjener ophold i Danmark på baggrund af sit ophav. Også det, mener Luna, er under al kritik: - I Danmark taler vi så meget om at bryde den sociale arv, men med den her logik, må det jo så være umuligt: Kontanthjælpsmodtagerens barn kan ikke andet end at blive kontanthjælpsmodtager på grund af forældrene. Ved at modtage det her barn fjerner vi det fra radikaliseringen og skaber én mindre ISIS-kriger. Hvorfor er det så svært at se det positive i det?, spørger Luna. LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager hasteindlagt med svære selvmordstanker Udover at deltage i 'De unge mødre' læser den unge mor til dagligt filosofi på Aarhus Universitet og har netop udgivet bogen 'Så gå dog fra ham!' Se Lunas fulde Facebook-opslag nedenfor: LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

LÆS OGSÅ: CHOK! 'De unge mødre'-Luna er blevet misbrugt